Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Tataru a mers in control la DSP Bucuresti dupa ce o doctorita a fost gasita cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
Ministrul Tataru a mers in control la DSP Bucuresti dupa ce o doctorita a fost gasita cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat un control fulger la Directia de Sanatate Publica DSP). continuă pe România Liberă

Nelu Tataru, vizita de urgenta la DSP Bucuresti, dupa ce o angajata a fost confirmata cu Covid-19, iar sefa institutiei a refuzat izolarea si testarea subalternilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, miercuri seara, ca va face o vizita de urgenta la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti, dupa ce o angajata - cadru medical - a fost confirmata cu Covid-19, iar conducerea institutiei a refuzat sa ia masurile specifice de teama ca va bloca activitatea.

Medic angajat DSP Bucuresti infectat cu COVID-19. 34 de angajati sunt acum suspecti! Ministrul merge in control

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge astazi in control la DSP Bucuresti dupa dezvaluirile despre situatia grava din cadrul institutiei. O angajata a sectiei epidemiologie DSP Bucuresti a fost diagnosticata cu noul coronavirus, insa reprezentantii institutiei au refuzat sa izoleze si sa testeze angajatii.

Un medic de la DSP Bucuresti, infectat cu COVID-19

Un medic de la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti este infectat cu COVID-19, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ministrul Sanatatii spune ca a mers astazi la DSP Bucuresti pentru a vedea care este starea celorlalti angajati. El a adaugat ca DSP Bucuresti are 70 de angajati din 250, cat ar fi necesar.

Ciolacu: Tataru trebuie sa o demita acum pe sefa DSP Bucuresti si sa ia masuri urgent la caminul de batrani din Sectorul 1 pentru a nu avea si mai multi morti

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru trebuie sa o demita pe sefa DSP Bucuresti si sa ia masuri la caminul de batrani din Sectorul 1, unde o persoana a murit din cauza COVID. Liderul interimar la PSD acuza PNL ca a plantat la sefia DSP Bucuresti o ruda a unui ministru liberal si de aceea 30 de batrani de la acel camin sunt in spital, dupa ce Directia de Sanatate Publica a refuzat sa ii testeze.

Marcel Ciolacu cere demisterea sefei DSP Bucuresti: Ministrul Nelu Tataru sa ia urgent masuri la caminul de batrani pentru a nu avea si mai multi morti

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere demiterea sefei Disrectiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, pe care o acuza de proasta gestionare a epidemiei de coronavirus. Ciolacu spune, totodata, ca sunt.

Marcel Ciolacu cere demiterea sefei DSP Bucuresti: Sa taca si sa nu faca nimic este o crima! Prostia ucide! Incompetenta ucide!

Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, ii cere lui Nelu Tataru sa o demita pe sefa DSP Bucuresti, Oana Nicolescu, pe care o face vinovata pentru situatia de la caminul de batrani din sectorul 1 si infectarea angajatilor DSP.

inca o ancheta epidemiologica ratata de DSP Bucuresti, la un camin unde 3 batrani au murit si cel putin 30 sunt infectati: in loc sa testeze si sa intrebe cine cu cine a stat in camera, DSP a trimis doua echipe sa numere mastile si sticlele de clor

Haos intr-o ancheta epidemiologica facuta de Directia de Sanatate Publica Bucuresti la un camin de batrani din sectorul 1 al Capitalei, unde 3 rezidenti infectati au murit, iar 30 sunt deja confirmati cu coronavirus si internati in spitale. Alti 70 se afla in camin, DSP a refuzat intr-o prima faza sa ii testeze, iar o parte dintre ei au acum simptome de COVID, a declarat directoarea caminului, Ionela Capraru, pentru HotNews. ro. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost joi in vizita la camin, declarand apoi ca a cerut o retestare a tuturor rezidentilor. Nelu Tataru a anuntat, de asemenea, ca va trimite o echipa de control si la DSP. De cealalta parte, Ionela Capraru spune ca nu mai poate astepta dupa DSP sa vina sa testeze rezidentii si personalul si ca a decis sa faca acest lucru pe cont propriu, la un laborator privat.

Mihai Gadea: O angajata a DSP Bucuresti, confirmata cu Covid-19. Ministrul Sanatatii, control de urgenta dupa ce a aflat despre reactia scandaloasa a sefei institutiei

O angajata a Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, din cadrul sectiei Epidemiologie, a fost confirmata cu coronavirus inca de luni. Reactia DSP este scandaloasa pentru ca autoritatile din Capitala intarzie si refuza sa demareze ancheta epidemiologica. Cazul a fost dezvaluit in exclusivitate de realizatorul Mihai Gadea, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, iar informatia a fost confirmata de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru sustine ca in Capitala sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 Despre cazul de coronavirus de la DSP Bucuresti: Nu a existat comunicare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

MARCEL CIOLACU: Tataru trebuie sa o demita acum pe sefa DSP Bucuresti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut astazi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti despre care a spus ca este o ruda a unui ministru liberal, plantata la sefia institutiei, in locul unui medic epidemiolog.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )