Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul Turismului, ghid pentru jurnalistii straini

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Ministrul Turismului, ghid pentru jurnalistii straini

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ghid pentru o zi pentru jurnalistii straini care au venit in Romania in cadrul unei vizite de documentare, un eveniment care face parte din cadrul uneia dintre cele mai mari campanii de promovare din ultimii ani, informeaza comunicatul de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Turismului: Birourile de promovare turistica din strainatate vor fi renfiintate; vom avea si n China

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat sambata, la Sibiu, ca desfiintarea birourilor de reprezentare turistica din strainatate a fost o greseala, iar pana la sfarsitul anului acestea vor fi reinfiintate, urmand sa apara si altele noi, printre care trei in China, transmite Mediafax.

Ministrul Turismului promite redeschiderea birourilor de promovare din strainatate. Vor fi 20 in loc de 8. Trei dintre ele - in China

Ministerul Turismului intentioneaza sa redeschida birourile de promovare externa ale Romaniei din straintatate. Mai mult decat atat, ministrul spune ca vor fi 20 de reprezentante, dintre care trei in China.

Japonia, unda verde pentru lucratorii straini: Guvernul a aprobat un plan de extindere a primirii de forta de munca

Lucratorii straini au primit unda verde sa munceasca in Japonia dupa ce Guvernul de la Tokyo a aprobat vineri un plan care prevede extinderea conditiilor de primire a acestora pentru a face fata deficitului de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2841 seconds )