Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Violeta Alexandru vrea sa faca ordine printre dosarele Caselor de Pensii!

România Liberă România Liberă,
Ministrul Violeta Alexandru vrea sa faca ordine printre dosarele Caselor de Pensii!

Ministrul Muncii trece reasezarea dosarele din arhivele Caselor de Pensii pe acelasi loc cu digitali. continuă pe România Liberă

Violeta Alexandru: Nu poti gestiona dosarele pensionarilor daca nu le ai asezate si depozitate in ordine in arhiva

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca a cerut ca dosarele din arhivele Caselor de Pensii sa fie puse in ordine si pastrate lizibile, mentionand ca trebuie facute investitii si pentru digitalizare. Ea spune ca se fac verificari pentru a se vedea in ce situatie sunt acum arhivele institutiilor mentionate.

Violeta Alexandru afirma ca PSD testeaza si alti candidati decat Firea pentru Bucuresti. Ciolacu: Violeta Alexandru e o mincinoasa si dezinformeaza

Ministrul Muncii Violeta Alexandru, lider al PNL Bucuresti, si liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu au avut un schimb dur de replici pe Facebook, dupa ce Alexandru a sustinut ca PSD face in Bucuresti un sondaj pentru a testa si alti candidati la Primarie in afara Gabrielei Firea.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Voi face toate demersurile legale ca sa nu mai existe situatii in care drepturile pensionarilor sa fie calculate gresit

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca va face toate demersurile legale pentru ca situatii in care, din vina functionarilor publici au fost calculate gresit drepturile pensionarilor si nu s-au.

VIOLETA ALEXANDRU: PNL e determinat sa gaseasca resurse pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesare pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor.

VIOLETA ALEXANDRU: PNL e determinat sa gaseasca resurse pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesare pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor.

Violeta Alexandru: Se verifica situatia in care se afla arhivele Caselor de Pensii din tara. Urmatorul pas - Digitalizarea (FOTO)

Ministrul Muncii a anuntat ca este verificata situatia in care se afla toate arhivele Caselor de Pensii din tara. Violeta Alexandru a precizat ca acestea nu pot fi modernizate peste noapte, dar investii de bun.

Violeta Alexandru, despre recalcularea pensiilor: Probleme mari sunt in judetul Alba si sectorul 1 din Bucuresti

Peste jumatate dintre judetele tarii nu mai inregistreaza intarzieri in recalcularea dosarelor de pensie, probleme majore fiind la Casa de pensii Alba si la Sectorul 1- Bucuresti, a anuntat vineri ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru (PNL): Trebuie sa scapam Capitala de PSD (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si presedintele PNL Bucuresti, isi doreste o Capitala fara PSD in Primaria Generala si in cele de sector cum afirmase anterior si liderul formatiunii, premierul.

O femeie din Alba a primit timp de 16 ani o pensie mai mica, din cauza unei greseli de calcul Violeta Alexandru isi cere scuze

O femeie a primit o pensie mai mica, timp de 16 ani, din cauza unei erori de calcul a functionarilor care lucreaza la Casa de Pensii Alba. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca i-a cerut demisia seful de serviciu vinovat, care avea o mustrare scrisa pentru o alta eroare din urma cu doua luni si ii cere scuze femeii.

Violeta Alexandru promite sa reduca traficul din Capitala prin digitalizare

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a lansat un atac la primarul general al Capitalei si a spus ca ac.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )