Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrului Economiei: Jumatate din mastile care se gasesc la comercializare nu protejeaza

Playtech Playtech,
Ministrului Economiei: Jumatate din mastile care se gasesc la comercializare nu protejeaza

Ministrul Economiei a atras atentia asupra faptului ca jumatate dintre mastile de protectie aflate in comert sunt neconforme. Ca urmare, nu te protejeaza impotriva infectarii cu noul. continuă pe Playtech

MINISTRUL ECONOMIEI: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva Covid

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, astazi, ministrul de resort, Virgil Popescu, conform Agerpres.

Ministrul Economiei, dezamagit: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva Covid Toate mastile neconforme sunt din import si au fost oprite de la comercializare- UPDATE

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu, citat de Agerpres. Virgil Popescu a precizat ca mastile gasite neconforme au fost oprite de la comercializare.

Mastile care nu protejeaza impotriva COVID vor fi vandute sub denumirea de Acoperitoare faciala de utilizat in colectivitate

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a lansat joi, in dezbatere publica, Proiectul de Ordin privind stabilirea conditiilor pe care trebuie sa le indeplineasca operatorii economici care comercializeaza, pe piata nationala, acoperitoare faciale de utilizat in colectivitate. ANPC precizeaza ca acest proiect a fost realizat dupa ce a descoperit ca mai mult de jumatate din mastile aflate la vanzare prezinta diverse neconformitati, cantitatea ajungand la aproximativ 20 de milioane de bucati, care au si fost retrase de pe piata.

Jumatate din mastile de pe piata nu protejeaza impotriva COVID-19. Ministrul Economiei: Toate sunt din import. Sunt dezamagit

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva COVID-29, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI, ENERGIEI SI MEDIULUI DE AFACERI: 50% din mastile din magazine si farmacii sunt neconforme

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar autoritatile vor emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Domnia sa a precizat ca, in urma controalelor facute de ANPC, s-au gasit nenumarate nereguli.

Pizza prajita, reteta din Italia care a innebunit gurmanzii din Romania. Cum se face corect

Pentru Pizza fritta se foloseste acelasi aluat ca la o pizza obisnuita, dar nu este gatita in cuptorul incins, ci rumenita intr-o baie de ulei. in continuare va prezentam cum puteti face acasa aceasta reteta simpla. Cum se face corect Pizza fritta Pizza prajita se prepara in Napoli in mai multe moduri. Zeppola este aluatul .

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Doua comune din Buzau au reusit pentru aproape noua luni de zile sa tina coronavirusul departe de ele. Pana zilele trecute, cand au fost raportate primele cazuri, acestea nu au inregistrat nici o imbolnavire cu SARS-CoV-2. Care este secretul celor doua comune din Buzau care nu au avut COVID-19 timp de noua luni De la .

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )