Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mircea Badea: Aceasta treaba cu alegerile anticipate este de un cretinism absolut, sustin acest cretinism, tara are nevoie de acest cretinism

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Aceasta treaba cu alegerile anticipate este de un cretinism absolut, sustin acest cretinism, tara are nevoie de acest cretinism

Mircea Badea considera ca tema alegerilor anticipate este una cretina si ca, intr-o tara normala, mecanismul alegerilor anticipate este folosit pentru a rezolva o criza politica. continuă pe Antena3

Ce a patit Mircea Badea, in timpul unui LIVE la radio. A facut totul public: Mi s-a rupt FOTO

Mircea Badea a debutat la Radio Total in anul 1993, apoi a facut pasi spre lumea reflectoarelor. Desi s-a plimbat mai mult in aceasta sfera, nu a lasat in spate sunetele, asa ca poate fi regasit la ZU, raspunzand la telefon si ascultand. Anii de experienta in domeniu au fost presarati cu momente emotionante, tensionate, .

Scandal intre Mircea Badea si CTP, dupa moartea Cristinei Topescu. Moderatorul Antena 3 a iesit la atac

Mircea Badea l-a atacat crunt pe Cristian Tudor Popescu, intr-o postare pe Facebook, dupa ce gazetarul a acuzat postul de televiziune Antena 3 de fatarnicie, dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu. Scandal intre Mircea Badea si CTP, dupa moartea Cristinei Topescu Mesajul lui Mircea Badea pentru CTP este unul extrem de dur. Uite, CTP, cum facem, .

Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent. Moderatorul Antena 3 i-a infuriat rau pe fanii dusmanului lui Alex Velea

Scandalul momentului dintre Abi Talent si Alex Velea a intrat in atentia tuturor, iar unul dintre persoanle care i-au spus vorbe grele regelui Romaniei este chiar Mircea Badea. Acesta nu a uitat nici aspectul ca Abi Talent s-a intalnit cu celebra Anamaria Prodan si l-a taxat dur. Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent Mircea .

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Mircea Badea: Daca dai o cautare, ai sute de pagini cu cormoranii lui Daea. Acum e la fel, cu cei ai lui Oros?

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre declaratia ministrului Agriculturii, Adrian Oros, care spune ca problema cormoranilor este reala.

Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune despre o eventuala criza

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul ceremoniei de decorare a unor personalitati din domeniul culturii, desfasurata la Cotroceni, despre alegeri anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune seful statului despre o eventuala criza? Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, 15 ianuarie, despre alegerile .

A STERS PE JOS pe jos cu ABI TALENT! Mircea Badea i-a dat UMILINTA TOTALA menestrelului iubit de adolescentele din Romania: Incredibil ce VORBE GRELE a spus despre el

Abi Talent a intrat si in vizorul lui Mircea Badea. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Scandalul momentului dintre tanarul menestrel,.

Mircea Badea: Nu va suparati, nu exista ceva mai tare de atat!

Mircea Badea: Stiti cine se mai cearta cu Abi Talent?! Stiti cine?! .

Mircea Badea, replica acida pentru CTP care a acuzat Antena 3 de fatarnicie la moartea Cristinei Topescu

Mircea Badea l-a atacat, intr-o postare pe Facebook, pe Cristian Tudor Popescu, dupa ce gazetarul a acuzat Anetna 3 de fatarnicie dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu.

Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea, in RAZBOI. Realizatorul Antena 3 l-a iNJURAT pe gazetar

Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea se afla in centrul unui conflict inceput pe retelele de socializare. Mai intai, gazetarul a lasat de inteles ca regretata Cristina Topescu ar fi fost supusa unor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )