Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, apel catre Liviu Dragnea: Faceti o exceptie

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, apel catre Liviu Dragnea: Faceti o exceptie

Duminica, in emisiunea in Gura Presei, Mircea Badea a facut un apel catre Liviu Dragnea, in lumina zvonurilor ca se pregateste un nou protest pentru data de 1 decembrie. Am toata increderea ca. continuă pe Antena3

E SOCUL momentului: Mircea Badea a confirmat totul si a dat publicitatii pozele compromitatoare cu Andreea Esca! (FOTO)

Mircea Badea nu se dezminte si ataca pe toate fronturile. De data aceasta, cea care a cazut in plasa cunoscutului om de televiziune a fost Andreea Esca. Sagetile trimise de Badea catre Pro TV se infig.

Atelierul de diplome false din Teleorman il duce pe Liviu Dragnea la un pas sa ramana fara cursurile de contabilitate

Studiile de contabilitate ale sefului PSD, Liviu Dragnea, sunt puse sub semnul intrebarii de procurori care cer anularea actelor scolare, a adeverintelor si a diplomelor obtinute de parlamentar si de alte 200 de persoane.

Liviu Dragnea, student la o universitate fantoma: Liderul PSD a inceput cursurile cand facultatea nici nu era infiintata(VIDEO)

Liviu Dragnea a fost student la o universitate fantoma. Procurorii cer anularea situatiei scolare a liderului PSD, care a studiat contabilitate la o universitate din Alexandria. Institutia de invatamant tinea.

TeleormanLeaks: RISE Project a publicat imagini in care Liviu Dragnea apare la o partida de vanatoare alaturi de sefii Tel Drum si lideri PSD (VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, sambata, un videoclip din seria TeleormanLeaks. Este vorba despre imagini in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare la o partida de vanatoare impreuna cu.

Gabriela Firea: Acum voi fi eu la ghilotina lui Liviu Dragnea. De doua luni si jumatate, el are o singura preocupare - cum sa ma inlature(VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri ca se asteapta sa-i fie luate toate functiile pe care le detine in PSD. Mai in gluma, mai in serios, Firea a declarat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a.

Dancila anunta OUG pentru infiintarea fondurilor suverane de dezvoltare si investitii, proiect sustinut puternic de Liviu Dragnea(VIDEO)

Guvernul va adopta ordonanta de urgenta infiintarea fondurilor suverane de dezvoltare si investitii, puternic sustinut de liderul PSD Liviu Dragnea si criticat vehement de opozitie. Discutam in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )