Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Badea, despre rolul decisiv al lui Iohannis in criza politica de acum. Unde a gresit Dragnea

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre rolul decisiv al lui Iohannis in criza politica de acum. Unde a gresit Dragnea

Mircea Badea a comentat, in editia de luni e emisiunii in gura presei, modul in care s-a ajuns la criza politica actuala si a venit cu explicatia pentru faptul ca PSD a reusit. continuă pe Antena3

E chiar mai prost decat Tudor Chirila. Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole. Cum au reactionat cei doi(FOTO)

Printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Mircea Badea le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole si solistului Tudor Chirila. Badea a scris despre Marius Manole ca este mai prost decat.

Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole: E chiar mai prost decat Tudor Chirila. Replicile celor doi artisti

Mircea Badea 43 de ani) le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole si solistului Tudor Chirila, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Situatia din PSD, vazuta de Mircea Badea: Dragnea incearca in continuare sa-si bata joc de tara asta

Mircea Badea a spus luni, pus sa comenteze situatia din PSD, ca seful partidului, Liviu Dragnea, persevereaza in a-si bate joc de tara. Nu-i nicio problema, o data la patru luni, ala pe care-l.

Roxana Vancea, ironie usturatoare la adresa lui Mircea Badea: E PR-ul meu personal! Orice om aflat in dificultate merita o sansa

Fosta asistenta TV Roxana Vancea 27 de ani) l-a iornizat pe realizatorul Mircea Badea 43 de ani) pentru faptul ca insista sa prezinte si sa comenteze in emisiunea sa imagini cu ea.

Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Ce spune nr. 2 din PSD despre varianta suspendarii lui Iohannis, daca presedintele refuza premierul PSD

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Nicolae Badalau, exclude varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, in situatia in care acesta va refuza desemnarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )