Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Ba esti, nebun, pai ce am facut ma, Bobita, ma? - VIDEO

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ba esti, nebun, pai ce am facut ma, Bobita, ma? - VIDEO

Mircea Badea a vorbit in emisiunea In gura presei despre un articol care face referire la grupul din Parlamentul European ,condus de Dacian Ciolos. Este vorba despre Renew Europe care are indoieli serioase legate de Rovana Plumb, pr. continuă pe Antena3

Mircea Badea, un nou mesaj dur pentru Diaspora: Ma enerveaza rau, ma simt furat

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, are un nou mesaj dur pentru Diaspora. Prezentatorul TV si-a spus oful, duminica seara, la Antena 3. Mircea Badea, un nou mesaj dur pentru Diaspora Mircea Badea, gazda emisiunii in gura presei, este cunoscut ca fiind un critic constant al puterii politice din Romania si, implicit, a actiunii .

Mircea Badea a lansat un nou atac devastator la USR: Atat de penibili!

Mircea Badea a lansat un nou atac devastator la adresa USR, in urma reluarii numaratorii voturilor de la alegerile interne. Dupa ce Ionut Mosteanu a afirmat ca au existat probleme de soft si buletinele de vot nu au fost scanate corect, prezentatorul de la Antena 3 a comentat amuzat subiectul. Mircea Badea a lansat un .

Mircea Badea, poezie despre discursul presedintelui Iohannis: Eu stateam drept in picioare si citeam pe burta intins

Mircea Badea a prezentat o poezie luni seara, cu privire la discursul pe care Klaus Iohannis l-a avut la scoala de vara a tinerilor liberali. Pe data de 14, ma uitam la televizor si, uitandu-ma eu asa la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )