Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mircea Badea a facut o GLUMA PENIBILA si SINISTRA in scandalul TAROM

B1 B1,
Mircea Badea a facut o GLUMA PENIBILA si SINISTRA in scandalul TAROM

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a comentat, luni seara, scandalul TAROM, acolo unde fostul directorul general mezei l-a acuzat pe minstrul Razvan Cuc faptul ca i-ar fi cerut sa tina la sol. continuă pe B1

Viorica Dancila, reactie in scandalul TAROM: De ce as fi facut acest lucru?

Viorica Dancila se delimiteaza de ministrul Transporturilor Razvan Cuc in scandalul TAROM. Premierul demis sustine ca nu se poate ca acest scandal de la TAROM sa se lege de ea, candidat al PSD la.

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

DNA incepe audierile in scandalul Tarom. Madalina Mezei, fosta sefa a companiei, da explicatii in fata procurorilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai.

Mircea Badea, oferta de munca din partea Laurei Codruta Kovesi. Ce a povestit moderatorul Antena 3

Moderatorul TV de la Antena a primit o oferta nu tocmai asteptata, chiar din partea Laurei Codruta Kovesi. Mircea Badea a povestit despre toate acestea chiar in timpul celei mai noi editii a emisiunii sale de pe Antena 3. Prezentatorul TV nu se astepta absolut deloc sa aiba partea de o astfel de propunere, mai .

Dancila, despre scandalul TAROM: Dupa cate stiu, ministrul Transporturilor are dreptul sa se intereseze daca sunt anumiti pasageri in avion

Prim-ministrul Viorica Dancila ii ia apararea lui Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, acuzat de Opozitie de faptul ca ar fi facut presiuni pentru mentinerea unor avioane la sol in ziua in care s-a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Scandalul TAROM. Madalina Mezei, fost director general al TAROM, rupe tacerea: Voi spune totul la DNA, luni, la ora 10

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a declarat ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii din provincie sa nu voteze.

Ce drepturi ale pasagerilor au fost sau ar fi putut fi incalcate in scandalul TAROM-ministrul Cuc

Sa zicem ca te-ai fi aflat intr-unul din avioanele TAROM care, pe 10 octombrie, faceau curse interne cu destinatia Bucuresti. Iar acum ai auzit ca numele pasagerilor din aceste avioane au ministrul Transporturilor pentru a vedea daca sunt parlamentari care trebuie sa ajunga la motiunea de cenzura. Mai mult, directoarea companiei sustine ca demnitarul PSD i-ar fi cerut si sa tina avioanele la sol pentru ca parlamentarii sa nu ajunga la motiune.

Scandalul Tarom Razvan Cuc iti aminteste ca nu ai aterizat acum in Romania

Avem un nou scandal national in fata caruia ne purtam cu surprindere. Fosta sefa a Tarom l-a acuzat pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in.

Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Razvan Cuc sa incalce legea sau sa comita vreun abuz

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt, neaga faptul ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa tina la sol avioanele TAROM in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii. Ionel Arsene, seful lui Razvan Cuc pe linie de partid, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru motiunea de cenzura, incercand sa mentina la Putere Guvernul Dancila.

Normele GDPR, incalcate grav in scandalul TAROM: Vorbim de mai multe infractiuni. Domnul ministru nu avea de ce sa stie ce pasageri sunt pe un anumit zbor si nici macar directorul general nu ar fi trebuit sa afle

EXCLUSIV ONLINE in scandalul de la Transporturi, ce l-ar putea aduce pe ministrul Razvan Cuc in fata instantei, legile privind Protectia Datelor cu Caracter Personal au fost incalcate intr-un mod flagrant.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )