Libnet.ro
UNICEF

16:46

Mircea Badea lanseaza un nou atac la adresa lui Iohannis: Cainele nu pleaca de la macelarie

Playtech Playtech,
Mircea Badea lanseaza un nou atac la adresa lui Iohannis: Cainele nu pleaca de la macelarie

Mircea Badea, atac dur la adresa presedintelui Romaniei! Moderatorul emisiunii in Gura Presei a dat de pamant cu Klaus Iohannis in cursul serii de joi. Mircea Badea da de pamant cu Iohannis! Mircea Bdea a rabufnit. Jurnalistul a facut declaratii extrem de acide la adresa lui Klaus Iohannis. Totul s-a petrecut dupa ce au aparut . continuă pe Playtech

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune adevarul despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a atacat-o dur pe Andreea Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara dupa Revolutia din.

Ce spune Mircea Badea despre mindfulness

Mircea Badea a comentat la in gura presei o postare facuta de Valerie Ciolos, sotia presedintelui PLUS, Dacian Ciolos. Valerie Ciolos Villemin sustine cursuri de mindfulness si a postat pe Instagram.

Mircea Cartarescu lanseaza Melancolia, la Libraria Humanitas Cismigiu

Joi, de la ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, are loc lansarea volumului Melancolia, de Mircea Cartarescu, cea mai bine vanduta carte Humanitas la Bookfest 2019. La eveniment vor vorbi, alaturi de autor, scriitoarea Ioana Parvulescu si criticul literar Cosmin Ciotlos. Seara se va incheia cu o sesiune de autografe.

Tariceanu se dezlantuie la adresa lui Iohannis pe tema Presedintiei Consiliului UE: E frumos sa te dai cocos cu munca altora, nu-i asa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu,a izbucnit la adresa presedintelui Klaus Ioahnnis carea declarat ca Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )