Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mircea Badea si Marian Godina, razboi pe Facebook: De aia nu e in stare sa ia un c*** / E prost si agresiv (FOTO)

B1 B1,
Mircea Badea si Marian Godina, razboi pe Facebook: De aia nu e in stare sa ia un c*** / E prost si agresiv (FOTO)

Mircea Badea si Marian Godina isi arunca cuvinte grele pe retelele de socializare. Disputa a inceput in contextul protestelor anti-PSD. Mircea Badea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el la. continuă pe B1

Marian Godina, replica pentru ministrul Carmen Dan: Cand nu stii diferenta dintre doar si decat

Politistul Marian Godina a reactionat, dupa ce ministrul de Interne a postat pe Facebook un comentariu in care ii lua apararea liderului PSD, Liviu Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare.

Mircea Badea: Sunt aia care nu pot citi pana la capat o fraza. Obosesc in mijlocul frazei

Mircea Badea a lansat un atac la adresa publicului fostului premier al Romaniei, Dacian Ciolos, despre care a spus ca nu pot citi pana la capat o fraza. Ciolos isi cunoaste publicul. Sunt.

Mircea Badea, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-am bucurat mult pentru un motiv azi. Cat de putini au fost

Mircea Badea a declarat, joi seara, la Sinteza Zilei, ca totusi a fost un motiv de bucurie pentru ziua de astazi, desi Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare. Numarul protestatarilor din Piata.

Mircea Badea ii provoaca pe contestatarii PSD: Sa vedem daca ne impinge cineva, ca pe Bacalbasa (VIDEO)

Mircea Badea ii provoaca peUSR-isti si pe protestatarii rezist, dupa ce deputatul Nicolae Bacalbasa a fost imbrancit la iesirea din Parlament, unde tocmai ce votase modificarile la Codul de procedura.

Mircea Badea, despre incidentul cu Bacalbasa: Vreau sa merg si eu la Parlament. Sunt curios daca pe mine ma impinge cineva

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce miercuri dupa-amiaza doctorul Bacalbasa a fost atacat de protestatari. Am vazut noua oameni de la USR azi. Nu va suparati, mai stiu si eu opt. Am vrea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )