Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mircea Badea ii provoaca pe contestatarii PSD: Sa vedem daca ne impinge cineva, ca pe Bacalbasa (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Badea ii provoaca pe contestatarii PSD: Sa vedem daca ne impinge cineva, ca pe Bacalbasa (VIDEO)

Mircea Badea ii provoaca peUSR-isti si pe protestatarii rezist, dupa ce deputatul Nicolae Bacalbasa a fost imbrancit la iesirea din Parlament, unde tocmai ce votase modificarile la Codul de procedura. continuă pe B1

Mircea Badea, despre incidentul cu Bacalbasa: Vreau sa merg si eu la Parlament. Sunt curios daca pe mine ma impinge cineva

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce miercuri dupa-amiaza doctorul Bacalbasa a fost atacat de protestatari. Am vazut noua oameni de la USR azi. Nu va suparati, mai stiu si eu opt. Am vrea sa.

Mircea Badea, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-am bucurat mult pentru un motiv azi. Cat de putini au fost

Mircea Badea a declarat, joi seara, la Sinteza Zilei, ca totusi a fost un motiv de bucurie pentru ziua de astazi, desi Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare. Numarul protestatarilor din Piata.

Mircea Badea: Sunt aia care nu pot citi pana la capat o fraza. Obosesc in mijlocul frazei

Mircea Badea a lansat un atac la adresa publicului fostului premier al Romaniei, Dacian Ciolos, despre care a spus ca nu pot citi pana la capat o fraza. Ciolos isi cunoaste publicul. Sunt.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Pentru mine nu a fost o surpriza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3251 seconds )