Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mircea Badea pune Politia la zid si trage un semnal de alarma: Clar, interlopii sunt foarte smecheri

B1 B1,
Mircea Badea pune Politia la zid si trage un semnal de alarma: Clar, interlopii sunt foarte smecheri

Realizatorul TV a vorbit despre adevaratele motive, asa cum le vede el, ale intalnirii dintre interlopi si politisti, in noaptea dinaintea inmormantarii lui Emi Pian. Mircea Badea crede ca. continuă pe B1

Mircea Badea trage un semnal de alarma inainte de revenirea copiilor in scoli: Va fi rupere, rupere!

Realizatorul de la Antena 3 a vorbit despre intoarcerea copiilor in scoli si in gradinite, de la data de 14 septembrie. Mircea Badea a atras atentia ca revenirea adultilor la munca si a micutilor la.

Mircea Badea a facut anuntul socant. Decizie radicala luata de prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, difuzata la Antena 3, a facut un anunt controversat. Acesta refuza sa isi dea copilul la scoala, din septembrie. Cum motiveaza decizia, aflati in randurile de mai jos. Mircea Badea refuza sa isi trimita copilul la scoala Mircea Badea preconizeaza ca luna septembrie va aduce o adevarata explozie .

Imagini-bomba cu Mircea Badea. Realizatorul in gura presei a decis sa arate cum se tunde singur

Mircea Badea a decis sa arate, dupa ce a acceptat provocarea lui Radu Tudor, ce metoda foloseseste pentru a se tunde. Realizatorul in gura presei a recunoscut in nenumarate randuri ca evita sa se duca la saloanele de tuns deoarece nu vrea sa se expuna nici pe el si nici sa-si expuna familia riscului de a se infecta cu COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )