Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Badea, reactie dupa ce mai multi oameni au strigat cuvinte obscene impotriva PSD, la finala de tenis a Simonei Halep la Montreal: Acest lucru este provocat si intretinut de Iohannis, care a legitimat injuratura

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, reactie dupa ce mai multi oameni au strigat cuvinte obscene impotriva PSD, la finala de tenis a Simonei Halep la Montreal: Acest lucru este provocat si intretinut de Iohannis, care a legitimat injuratura

Mircea Badea a avut o prima reactie in legatura cu incidentul de la finala Simonei Halep de la Montreal, unde un grup de romani au scandat lozinci impotriva PSD. in legatura cu ce s-a intamplat la. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie dupa discursul Presedintelui cu privire la protestele violente din Piata Victoriei: Iohannis nu e presedintele romanilor

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa cu privire la incidentele de la protestele din Piata Victoriei, in care aduce noi acuzatii la adresa.

Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

Autoritatile din Iasi sunt in alerta dupa ce mai multi oameni au fost muscati de serpi, in ultimele zile. Doi dintre ei au ajuns la spital duminica dimineata. Este vorba despre o femeie de 34 de ani care a .

Mircea Diaconu, reactie dupa violentele de la protest: Nu am vazut asa ceva decat la maidanezi

Europarlamentarul Mircea Diaconu spune ca violentele de la protestul diasporei nu au parut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare. Protestele sunt un mijloc.

SIMONA HALEP, dupa ce mai multi fani au strigat in tribune mesaje anti-PSD: Cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere

Simona Halep a reactionat dupa ce ai mai multi fani din tribunele terenului de la Montreal au scandat in timpul finalei Rogers Cup, mesaje anti-PSD. Sportiva a atras atentia spectatorilor romani in timpu.

Catalin Tolontan: Gazele jandarmilor vor aduce maine de doua ori mai multi oameni in strada! Dragnea si guvernul Dancila tocmai si-au facut rost de o tara impotriva

Jurnalistul Catalin Tolontan critica, intr-un editorial aparut pe site-ul Libertatea, interventia in forta a Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei. Jandarmii au facut vineri seara.

Mircea Badea a depus plangere penala pentru amenintare si instigare publica, dupa ce mai multi indivizi i-au transmis ca il vor impusca si ca se vor ocupa de sotia si fiul sau

Mircea Badea a trebuit sa faca fata unui val de amenintari indreptate nu doar impotriva sa, ci si impotriva familiei sale, chiar si impotriva copilului sau. Acesta a depus plangere penala pentru.

Mircea Badea, catre protestatari: E nasoala violenta? Nu rezistati? E doar vina voastra!

Mircea Badea este de parere ca interventia in fota a Jandarmeriei de la mitingul Diasporei a fost justificata si ii critica pe oamenii care si-au luat copiii la protest, dar si pe cei care acuza ca au fost raniti fara motiv. Mai mult, realizatorul Antenei 3 sustine ca a facut plangeri penale dupa ce a primit mii de amenintari cu moartea de la oamenii minunati, pasnici si descreierati.

Mircea Badea, amenintat cu moartea. Jurnalistul Antena 3 anunta ca va face plangeri penale

Mircea Badea a anuntat in emisiunea Editie Speciala ca a primit mii de amenintari cu moartea, dupa o postare pe Facebook. Totodata, jurnalistul a declarat ca vrea sa faca plangeri.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

Mai multi raniti de dupa protestul de vineri au solicitat certificate medico-legale

Mai multi participanti la protestul de vineri din Piata Victoriei s-au dus sambata si duminica la Institutul National de Medicina Legala INML) pentru a obtine certificate medico-legale, au declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )