Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mircea Badea, reactie soc dupa moartea lui Emi Pian. A spus tot in emisiune

Playtech Playtech,
Mircea Badea, reactie soc dupa moartea lui Emi Pian. A spus tot in emisiune

Moartea lui Emi Pian, dar si prezenta fortelor de ordine la priveghiul acestuia, a atras un comentariu acid din partea lui Mircea Badea. Astfel, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a reluat astfel razboiul pe care il are cu politistii si pe care il alimenteaza cu dezvaluiri so remarci acide. Ce a . continuă pe Playtech

Elena Udrea, reactie soc dupa anuntul candidaturii Traian Basescu la Primaria Capitalei: Gata, s-a terminat cu gluma!

In cursul zilei de luni, liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat candidatura europarlamentarului Traian Basescu la Primaria Capitalei. in urma acestei vesti, Elena Udrea nu a intarziat sa isi exprime public bucuria si sustinerea pentru viitorul primar: Si ca intotdeauna, castiga. Cu Basescu inainte! Toti pentru Bucuresti in urma cu cateva zile, Traian Basescu a .

Mircea Badea si intrebarea-soc pentru un politist: Ati iesit din tura de la Pian?. Ce a urmat e colosal

Realizatorul TV a povestit un episod ce i-a avut in centrul actiunii pe producatorul emisiunii in gura presei, Calin, si pe un agent de la rutiera. Colegul lui Mircea Badea fusese oprit in trafic pentru un.

Soc pentru familia lui Emi Pian. Ce a patit acum tatal lui, in celula din inchisoare

Conflict deschis intre rudele lui Emi Pian si reprezentatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), dupa ce conducerea institutiei a refuzat sa il lase pe tatal decedatului, fie si numai pentru cateva ore, la inmormantarea fiului sau cel mare. Ce s-a intamplat cu batranul dupa refuzul autoritatilor, aflati in paragrafele urmatoare. Scandal la puscarie in ziua .

Florin Salam a uitat de fratele Emi Pian. Petrecere cu 100 de lideri de clanuri, la o zi dupa moartea prietenului

Se pare ca Florin Salam a cam uitat de fratele Emi Pian, ucis intr-un mod brutal in noapte de luni spre marti de un alt interlop dintr-un clan rival. Chiar daca a fost devastat de uciderea cumatrului sau, la o zi dupa crima manelistul a participat la o petrecere cu 100 de persoana, plina de .

Cum arata Mircea Badea dupa ce s-a tuns singur gresit. A aparut asa la TV, iar oamenii au crezut ca nu vad bine

Realizatorul emisiunii in gura presei a marturisit, duminica seara, ca s-a tuns singur. A recunoscut ca a facut acest lucru inca de la declansarea epidemiei de coronavirus. Cum arata Mircea Badea dupa.

Atac sangeros in Dambovita, dupa inmormantarea lui Emi Pian. Politisti, taiati cu coasa si lasati fara degete, iar alte doua persoane au fost impuscate

Misiune grea pentru doi politisti din Dambovita care au fost solicitati pentru a interveni intr-un scandal izbucnit in comuna Vacaresti, judetul Dambovita, acolo unde un barbat in stare de ebrietate ataca trecatorii pe strada. Doi politisti, atacati cu o coasa Doi politisti au fost victimele a doi frati pusi pe scandal si lupte sangeroase. Oamenii .

Simona Halep, reactie categorica dupa actul scandalos de la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). O va infrunta in faza urmatoare a competitiei pe Barbora Krejcikova, locul 118 in clasamentul WTA. Simona Halep a promis ca va oferi un raspuns in legatura cu participarea la editia din acest an .

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

Avertisment dur al medicilor dupa moartea tinerei din Alba. Infectia cu COVID-19, risc major pentru pentru o noua categorie de persoane

Medicii infectionisti trag un semnal de alarma asupra unei noi categorii de persoane care pot fi grav afectate de infectia cu COVID-19. in urma cu doua zile, o tanara de 33 de ani, fara cormobiditati, a murit la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, unde era internata in sectia de terapie intensiva. Noul coronavirus, .

Scandal in Politie dupa priveghiul lui Emi Pian: Am ajuns firma de paza a tiganilor

Un luptator din trupele speciale ale Politiei critica modul in care autoritatile au actionat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu injunghiat mortal in urma cu cateva zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )