Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Dobre (Pro Romania): Afacerea Covid-19, cu cazarile din Constanta, este deja o bomba cu ceasSpitalul de Boli Infectioase Constanta are doar 220 de paturi!

Adevărul Adevărul,
Mircea Dobre (Pro Romania): Afacerea Covid-19, cu cazarile din Constanta, este deja o bomba cu ceasSpitalul de Boli Infectioase Constanta are doar 220 de paturi!

Fostul ministru al Turismului Mircea Dobre, deputat Pro Romania, crede ca afacerea cu romanii repatriati din Italia si cazati pe litoral este o bomba cu ceas si il intreaba pe prefectul judetului Constanta daca au existat persoane care au fugit din carantina din aceste centre, daca sunt doar 12 persoane infectate cu Covid-19 printre cei repatriati si cine raspunde pentru victimele pe care le vor face fugarii respectivi. continuă pe Adevărul

PENTRU COMBATEREA EFICIENTA A PANDEMIEI LA NIVEL NATIONAL, Pro Romania doreste guvern de uniune nationala

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze. Declaratia a fost facuta imediat dupa demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii.

Parlamentul isi reia activitatea Prioritati: proiectele de lege depuse de opozitia PSD, PRO Romania si ALDE

Amanarea ratelor la banci, plafonarea preturilor la alimente de baza si medicamente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sunt doar cateva dintre proiectele de lege pe care parlamentarii le vor discuta in urmatoarea perioada. De precizat este ca aceste initiative legislative apartin opozitiei PSD, PRO Romania si ALDE si vor fi dezbatute in regim de urgenta.

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )