Libnet.ro
UNICEF

15:01

Mircea Geoana, numarul doi in NATO: cea mai importanta demnitate internationala a unui roman, dupa presedintia lui Nicolae Titulescu!

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana, numarul doi in NATO: cea mai importanta demnitate internationala a unui roman, dupa presedintia lui Nicolae Titulescu!

Ca place unora sau nu, anuntul de ieri al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu privire la numirea lui Mircea Geoana ca secretar general adjunct al Aliantei, face istorie. Dupa ce Nicolae Titulescu a fost ales presedintele Ligii Natiunilor in doua randuri, numirea lui Geoana este cea maiimportanta demnitate internationala a unui roman din ultimii saptezeci de ani. continuă pe Adevărul

Reactia Vioricai Dancila dupa ce Mircea Geoana a fost numit in conducerea NATO. Un roman cu vasta experienta politica

Mircea Geoana este oficial in conducerea NATO. Premierul Romaniei a tinut sa-l felicite in mod special pentru evenimentul petrecut. Ce a ales sa-i spuna Viorica Dancila? Viorica Dancila, mesaj dupa numirea lui Mircea Geoana in conducerea NATO Viorica Dancila l-a felicitat, in cursul zilei de miercuri, pe cel care ocupa acum locul in conducerea NATO, .

Jens Stoltenberg a anuntat ca Mircea Geoana va fi adjunctul lui la NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anuntat miercuri numirea lui Mircea Geoana ca secretar general adjunct al Aliantei, scrie Digi24. ro .

Surse: Mircea Geoana, secretar adjunct al NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma sa il numeasca drept secretar general adjunct al Aliantei pe fostul ministru de externe al Romaniei, Mircea Geoana. Anuntul ar urma sa fie facut in cursu.

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post in conducerea NATO. E cea mai inalta pozitie pe care ar putea sa o obtina tara noastra

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post important in conducerea NATO. Potrivit unor surse, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma sa il numeasca pe fostul ministru de externe al Romaniei in functia de secretar general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice. UPDATE E oficial! Mircea Geoana a fost numit secretar general adjunct .

Ce inseamna functia de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamna romanul Mircea Geoana

Adjunctul Secretarului General al Aliantei Nord Atlantice, cel mai inalt functionar public al aliantei, cel mai de seama reprezentant si purtator de cuvant si de mesaje al NATO, este practic a doua voce in cadrul organizatiei nord-atlantice si va avea, printre altele, misiunea de a reprezenta alianta in toate discutiile, negocierile si intalnirile strategice in care secretarul general nu va putea fi prezent. Mircea Geoana, care va prelua functia din luna octombrie in acest an, va fi al 17-lea adjunct al secretarului general, primul esti-european intr-o astfel de functie.

UPDATE Mircea Geoana va fi secretar general adjunct al NATO. Anuntul oficial facut de Jens Stoltenberg

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana a fost numit de Jens Stoltenberg ca secretar general adjunct al NATO, urmand sa preia functia din luna octombrie, potrivit unui anunt oficial al NATO. Sunt bucuros sa anuntnumirea lui Mircea Geoana ca viitor secretar general adjunct al NATO, a declarat Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord Atlantice. Geoana: Apreciez sustinerea politica si institutionala trans-partinice de care s-a bucurat candidatura meaCe inseamna functia de adjunct al secretarului general al NATO.

Mircea Geoana a fost numit secretar general adjunct al NATO

ACTUALIZARE Mircea Geoana a scris, astazi, pe contul de Facebook, dupa ce a fost numit secretar general adjunct al NATO: Sunt mandru sa fiu desemnat de catre Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, ca urmatorul Secretar General Adjunct. ---- Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a decis sa-l numeasca pe Mircea Geoana in functia de adjunct al secretarului general, informeaza un comunicat publicat, astazi, pe site-ul NATO.

Oficial. Mircea Geoana a fost numit adjunctul lui Jens Stoltenberg la NATO. Geoana: Sunt profund onorat

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, il va numi pe fostul lider PSD Mircea Geoana in functia de secretar general adjunct al Aliantei, potrivit unui anunt oficial al NATO. Sunt profund onorat sa fiu desemnat pentru aceasta pozitie cheie ce reprezinta, de asemenea, o recunoastere a importantei contributii a Romaniei in cadrul NATO, a scris Geoana pe Facebook.

Cine este Mircea Geoana, viitorul secretar general adjunct al NATO

Mircea Geoana a fost desemnat secretar general-adjunct al NATO, a anuntat secretarul generalJens Stoltenberg. in varsta de 61 de ani, Mircea Geoana este absolvent al Facultatii de Mecanica si al celei de.

Mircea Geoana, numit secretar general adjunct al NATO: E o recunoastere a contributiei Romaniei in cadrul NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, l-a numit drept secretar general adjunct al Aliantei pe fostul ministru de externe al Romaniei, Mircea Geoana. Sunt fericit sa anunt numirea lui Mircea.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )