Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mirela Pintea Enea a castigat procesul cu Ministerul Educatiei si va reveni in fruntea Inspectoratului Scolar Mehedinti

Adevărul Adevărul,
Mirela Pintea Enea a castigat procesul cu Ministerul Educatiei si va reveni in fruntea Inspectoratului Scolar Mehedinti

Mirela Pintea Enea a castigat procesul cu Ministerul Educatiei Nationale, intentat dupa aceasta si-a pierdut functia de inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Mehedinti in luna iunie a. c. pe motiv ca nu a obtinut calificativ satisfacator la evaluare. continuă pe Adevărul

Elton John si partenerul lui de viata au castigat procesul intentat The Sun pentru defaimare

Elton John si partenerul lui de viata, David Furnish, au castigat un proces intentat News Group Newspapers pentru defaimare intr-un articol publicat de The Sun.

UDMR cere schimbarea lui Popa de la ministerul Educatiei. Kelemen Hunor: E o situatie extrem de neplacuta...

UDMR solicita schimbarea lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei. Kelemen Hunor a declarat ca situatia este extrem de neplacuta, iar colaborarea cu Popa a devenit imposibila. in aceste.

Reactia British Council Romania, dupa informatiile conform carora Ministerul Educatiei ar fi incheiat colaborarea veche de 20 de ani: A expirat un acord privind Bacalaureatul si Olimpiada la limba engleza (FOTO)

In spatiul public a circulat in ultimele zile informatia conform careiaMinisterul Educatiei ar fi incetat colaborarea, veche de doua decenii, cu British Council Romania. Mai mult, existau zvonuri conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )