Libnet.ro
UNICEF

12:00

Miscare neasteptata in lumea presei din Romania. Ce se intampla de luni

Antena3 Antena3,
Miscare neasteptata in lumea presei din Romania. Ce se intampla de luni

Asociatia Difuzorilor de Presa - ADPR Bucuresti - anunta ca luni, 25 septembrie, membrii organizatiei vor intra in greva generala, astfel ca nu vor mai fi ziare la chioscurile de presa din. continuă pe Antena3

Scenariu-bomba. Unde ar fi fugit Gregorian Bivolaru din Romania

Scenariu-bomba in cazul fugii lui Gregorian Bivolaru din Romania. Yoghinul, considerat guru, a plecat din Romania chiar inaintea Festivalului Tantra din Danemarca. La Copenhaga, pe 18.

Mitsubishi Eclipse Cross este expus luna aceasta in cateva orase din Romania. SUV-ul ajunge in showroom-uri in decembrie

Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproductie, prezentat publicului din Romania cu 3.

Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania, in Sun Plaza Bucuresti

Brandul american de moda Forever 21 deschide cel de-al doilea magazin Forever 21, cel mai mare din Romania, in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania au ajuns pe teritoriul Africii

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania, pasari amenintate cu disparitia, au ajuns pe teritoriul Africii, ele parcurgand 10. 000 de km in zbor, a transmis joi, printr-un comunicat de presa, Asociatia pentru Protectia Pasarilor si a Naturii Grupul Milvus, care urmareste rutele de migratie si de iernare.

Cat castiga maicutele si calugarii din Romania

Calugarii si maicutelefac parte din categoria bugetarilor si in fiecare luna acestia primesc o suma de bani din partea statului. Circa 10. 000 de calugari si calugarite primesc.

Renovarea apartamentelor vechi din Romania ar costa 15 miliarde de euro. Patru lucruri pe care e bine sa le stii atunci cand se discuta despre confortul locativ din tara noastra

In Romania sunt circa 7. 5 milioane de familii din care circa 7 milioane 94%) sunt construite inainte de anul 2000, iar 3 milioane construite inainte de 1989. In asemenea conditii nu e de mirare ca 8 din 10 romani au declarat ca au probleme cu locuinta. Numai daca luam in calcul o suma de 5. 000 de euro pentru renovarea unui apartamente vechi, am ajunge la un necesar de finantare de 15 miliarde de euro, a explicat sambata Lucian Anghel, presedintele BCR BpL in cadrul unei intalniri cu presa.

Avertizare meteo: Cod galben de vant pentru trei judete din Romania

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant puternic. Avertizarea este valabila in trei judete din zonele Olteniei si Banatului, pana la ora 18:30. Conform.

O Universitate din Romania acorda burse de 2000 de euro proaspetelor mamici

Cel putin sapte proaspete mamici, studente in cadrul Universitatii Stefan cel Mare Suceava, au primit din partea institutiei o bursa in valoare de aproximativ 2000 de euro 9. 000 de.

FOTO VIDEO Cine sunt refugiatii care au ajuns pe plajele din Romania |CORESPONDENTA RL DE LA CONSTANTA

Mai multi migranti din Irak si Iran au povestit cum au ajuns aici, de ce au fugit, care sunt temerile lor cele mai mari, unde vor sa ajunga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )