Libnet.ro
UNICEF

08:45

Miscare de ultima ora in cursa pentru sefia DNA.Anuntul facut de Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Miscare de ultima ora in cursa pentru sefia DNA.Anuntul facut de Tudorel Toader

Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 ca astazi isi va depune dosarul de candidatura Elena Grecu, fost procuror general de Constanta. Maine ar trebui facuta prima selectie a celor care-si depun. continuă pe Antena3

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

ULTIMA ORA: Primul candidat pentru sefia DNA- procurorul Florentina Mirica

Procurorul anticoruptie Florentina Mirica si-a depus candidatura pentru sefia DNA, informeaza Digi24. Este primul dosar depus, in conditiile in care astazi expira termenul de inscriere la concursul pentru functia de procuror sef al DNA.

Candidati controversati pentru sefia DNA

Candidati controversati pentru sefia DNA. Marea surpriza vine de la Parchetul General. Cristian Lazar, procurorul care a anchetat dosarul caselor lui Klaus Iohannis, vrea sa fie sef al DNA. in cursa s-au.

Cine este Florentina Mirica, primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura, in ultima zi de inscriere la concursul pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie, este Florentina Mirica. Florentina Mirica este cunoscuta ca fiind o.

Primul candidat pentru sefia DNA: Procurorul Florentina Mirica si-a depus dosarul

Procurorul anticoruptie Florentina Mirica si-a depus candidatura pentru sefia DNA, informeaza Digi24. Este primul dosar depus, in conditiile in care astazi expira termenul de inscriere la concursul pentru functia de procuror sef al DNA.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Oameni cu experienta, nu stiu daca pozitiva sau negativa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut primele afirmatii dupa ce depunerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-a incheiat. Oficialul guvernamental a spus ca se.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Fosta subalterna a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Fosta subalterna a Laurei Codruta Kovesi, Florentina Mirica, si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Este dovada clara ca o persoana absolut stearsa de la Judecatoria Buftea e adusa direct la.

Niciun procuror nu s-a inscris pentru sefia DNA. Procedura s-ar putea relua daca luni nu apare niciun candidat

Niciun candidat pentru functia vacanta de procuror-sef al DNA, in ciuda faptului ca luni este ultima zi in care procurorii pot depune dosarul de candidatura. Cu toate acestea, Tudorel Toader se declara convins c.

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )