Libnet.ro
UNICEF

19:00

Misiunea de evaluare a Comisiei Europene din cadrul MCV si-a inceput vizita in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Misiunea de evaluare a Comisiei Europene din cadrul MCV si-a inceput vizita in tara noastra

Prima misiune de evaluare din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) din anul 2018, se desfasoara in perioada 14-16 martie, se arata intr-un comunicat al Ministerului Justitiei, dat astazi publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Expertii Comisiei Europene incep miercuri misiunea de evaluare din cadrul MCV

Reprezentantii Comisiei Europene incep miercuri misiunea de evaluare in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), context in care vor avea loc intalniri cu reprezentanti ai sistemului judiciar, Parlamentului si Guvernului.

Tudorel Toader: Mi-as dori ca MCV-ul sa se limiteze la domeniul sau de aplicare si la obiectivele pentru care a fost instituit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi, la intalnirea cu delegatia misiunii de evaluare a Comisiei Europene din cadrul MCV, ca si-ar dori ca Mecanismul de Cooperare si Verificare sa se limiteze la.

Expertii MCV, la ministerul Justitiei. La intalnirea de azi participa si procurorul-sef al DNA

Reprezentantii Comisiei Europene din cadrul misiunii de evaluare la Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) aflati la Bucuresti se afla joi la Ministerul Justitiei, la discutii participand si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dar si vicepresedintele CSM, Codrut Olaru.

Delegatia Comisiei Europene incepe azi misiunea de evaluare in cadrul MCV

Reprezentantii Comisiei Europene incep miercuri misiunea de evaluare in cadrul Mecanismului de Coope.

Comisia Europeana incepe astazi misiunea de evaluare in cadrul MCV

Reprezentantii Comisiei Europene incep astazi misiunea de evaluare in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), context in care vor avea loc intalniri cu reprezentanti ai sistemului judiciar, Parlamentului si Guvernului, informeaza Agerpres.

Tudorel Toader fata in fata cu reprezentantii Comisiei Europene. MCV si modificarea codurilor penale, in centrul discutiilor

Intalnire cruciala joi, la sediul Ministerului Justitiei. Oficialii Comisiei Europene se vor intalni cu reprezentanti ai sistemului judiciar, Parlamentului si Guvernului, in contextul misiunii de evaluare in.

Nicolicea: Eliminarea presedintelui din numirea conducerii iCCJ respecta decizia CCR si standardele Comisiei Europene privind independenta sistemului judiciar

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a declarat miercuri ca eliminarea totala a presedintelui din numirea conducerii iCCJ coincide cu motivarea CCR si cu standardele impuse de Comisia Europeana cu privire la independenta sistemului judiciar. De asemenea, el a sustinut ca liberalii nici nu voteaza, nici nu resping amendamentele.

Seful Politiei Romane: Am dispus declansarea cercetarii prealabile fata de un sef de serviciu din cadrul Directiei de Operatiuni Speciale si fata de doi politisti din Prahova, in cazul perchezitiilor facute la o adresa gresita din Capitala

Seful Politiei Romane Catalin Ionita a anuntat luni ca a dispus declansarea cercetarii prealabile fata de un sef de serviciu din cadrul Directiei de Operatiuni Speciale si fata de doi politisti din cadrul structurii de investigatii criminale din Prahova, in urma verificarilor facute in cazul perchezitiilor realizate de politisti la o adresa gresita din Bucuresti, in luna februarie, relateaza News. ro.

Avertismentul Comisiei Europene cu privire la jucaria momentului. Cat de periculos este un fidget spinner

Comisia Europeana CE) a prezentat luni raportul pe 2017 privind sistemul de alerta rapida pentru produse periculoase, conform caruia autoritatile nationale au facut din ce in ce mai frecvent uz de acest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )