Libnet.ro
UNICEF

10:15

Misterele in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a omorat pe fete ca sa ascunda intreaga retea

Antena3 Antena3,
Misterele in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a omorat pe fete ca sa ascunda intreaga retea

Antena 3 a prezentat vineri, in exclusivitate, misterele cazului Caracal. Cand a fost omorata Alexandra Macesanu, daca la ora la care anchetatorii sustin ca s-a intamplat acest lucru, Gheorghe Dinca se. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi abuzat si o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi violat si batut o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Alexandru Cumpanasu, ipoteza care rastoarna cazul de la Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele, el nici macar nu era in casa. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat ca DIICOT nu se rezuma la teoria lupului singuratic si ia in calcul ipoteza ca Dinca sa aiba mai multi complici. Mai mult, comunicarea decesului minorei.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o localnica

Gheorghe Dinca a recunoascut in fata anchetatorilor ca a violat o femeie de 49 de ani, in casa lui, informeaza digi24. ro. Femeia a ajuns in curtea lui Dinca dupa ce acesta i-ar fi promis ca ii va da de.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. Vor fi audiati si politicieni (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute in urma tragediei din Caracal, sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, nu este criminalul nepoatei sale si,.

CRIME iN CARACAL Gheorghe Dinca ramane in arest. Decizia de ULTIM MOMENT a magistratilor Tribunalului Olt

Gheorghe Dinca ramane in arest. Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele criminalului din Caracal cu inca 30 de zile.

Misterele in cazul Caracal. Complicii lui Dinca sunt si politicieni si oameni care au ajuns in functii importante

Antena 3 a prezentat vineri, in exclusivitate, misterele cazului Caracal. Cand a fost omorata Alexandra Macesanu, daca la ora la care anchetatorii sustin ca s-a intamplat acest lucru, Gheorghe Dinca se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )