Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mitinguri PSD in toata tara, mai putin in Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Mitinguri PSD in toata tara, mai putin in Bucuresti

PSD a decis ca filialele judetene sau locale care vor sa organizeze mitinguri, o pot face, dar tema manifestarilor va fi Romania. Cu alte cuvinte, sa nu fie explicit mitinguri de sustinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, recent implicat intr-un al treilea dosar penal, dosarul Tel Drum, dar nici mitinguri de sustinere a programului de guvernare ori a Cabinetului Tudose. Capitala nu va fi, cel putin pe moment, vizata de manifestarile celor de la PSD. continuă pe România Liberă

VIDEO Seful Casei Regale: Starea de sanatate a Regelui Mihai este foarte precara.Are momente cand e constient si momente cand e mai putin constient

Starea Regelui Mihai este precara si are si momemnte cand e constient si momente cand e mai putin constient, a declarat seful Casei Majestatii Sale, Andrew Popper, la TVR 1.

Seful Casei Regale: Starea regelui Mihai este foarte precara, dar s-a stabilizat pentru moment; are momente in care este constient, are si momente in care este mai putin constient

Starea regelui Mihai este foarte precara, dar pentru moment s-a stabilizat, iar medicii isi concentreaza eforturile pentru a-l mentine fara dureri, a declarat, la TVR, seful Casei Regale, Andrew Popper, precizand ca regele are momente in care este constient, are si momente in care este mai putin constient.

PSD scoate oamenii in strada in toata tara. Ce tema vor avea manifestatiile

In Bucuresti nu se va organiza vreun miting de sustinere a lui Liviu Dragnea sau a Guvernului, dar daca filialele judetene sau localevor sa organizeze mitinguri, o pot face, conditia fiind ca tema sa.

Tipuri de unt mai putin cunoscute

Untul, care unul dintre cele mai versatile produse lactate, nu este folosit numai la masa de dimineata, ci este utilizat si la gatit. in plus, untul este produsul lactat consumat de foarte multi oameni deoarece este o alternativa sanatoasa la margarina.

BLACK FRIDAY 2017. Istoria mai putin cunoscuta a nebuniei din Vinerea Neagra

Aceasta zi este considerata, de cei mai multi dintre noi, ca fiind inceputul perioadei de cumparaturi asociata sarbatorilor de iarna. Black Friday nu este, insa,.

BLACK FRIDAY 2017. Istoria mai putin cunoscuta a nebuniei din Vinerea Neagra

Aceasta zi este considerata, de cei mai multi dintre noi, ca fiind inceputul perioadei de cumparaturi asociata sarbatorilor de iarna. Black Friday nu este, insa, o sarbatoare propriu-zisa, chiar.

Traficul din marile orase si vamuirea la poarta fabricii: O legatura mai putin obisnuita

Capitala Romaniei a urcat pe primul loc in topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic, publicat de compania de navigare si cartografiere TomTom. Una dintre multele cauze ale acestei situatii este transportul de marfuri. Cum ar putea contribui procedurile de vamuire la ameliorarea traficului?.

Guvernul PSD pregateste cea mai crunta centralizare de la Revolutie incoace. Timisoara va fi usurata de 33 de milioane de euro pe an: Jaf curat!

Guvernul PSD, prin noul cod fiscal, ia aproape toti banii care pana acum reprezentau venituri la bugetul local si-i duce la bugetul centralizat al tarii, sustine primarul Timisoarei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )