Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mitrita n-a primit viza pentru Statele Unite

Online Sport Online Sport,
Mitrita n-a primit viza pentru Statele Unite

Jucatorul Alexandru Mitrita nu a putut face deplasarea cu echipa New York City FC in Statele Unite din cauza vizei. continuă pe Online Sport

Statele Unite pregatesc o interventie militara n Venezuela, acuza Cuba

Statele Unite au mobilizat efective ale fortelor speciale in cadrul pregatirilor pentru lansarea unei interventii militare in Venezuela sub pretextul contracararii unei crize umanitare, acuza Administratia din Cuba, care este un aliat al regimului de la Caracas, scrie Mediafax.

Statele Unite vor face totul pentru a opri proiectul gazoductului Nord Stream 2 (Mike Pompeo)

Secretarul american de Stat Mike Pompeo a declarat marti seara, la Varsovia, ca Statele Unite vor face tot ce le sta in putere pentru a stopa proiectul gazoductului Nord Stream 2 care ar urma sa lege Rusia de Germania, scrie AFP.

FOTO VIDEO Expozitia Westminster Kennel Club, unul dintre cele mai prestigioase concursuri canine din Statele Unite

Prima expozitie a Clubului Canin Westminster a avut loc pe 8 mai 1877, fiind astfel al doilea cel mai indelungat eveniment sportiv din Statele unite, dupa Kentucky Derby, care a avut prima editie in 1875. C competitia anuala participa sute de caini din toate colturile tarii.

Mihai Gadea, imagini de senzatie din Statele Unite

Mihai Gadea a prezentat imagini de senzatie din Statele Unite, unde a fost plecat timp de doua saptamani. Realizatorul Sinteza Zilei a fost fotografiat alaturi de cei mai influenti senatori. Este vorba.

LA RELANSAREA NEGOCIERILOR COMERCIALE SUA-CHINA Statele Unite si China isi continua disputa din Marea Chinei de Sud

Doua nave de razboi ale marinei americane au navigat, ieri, in aproprierea unor insule revendicate de catre Beijing din Marea Chinei de Sud, a declarat pentru Reuters un oficial american, o actiune impotriva careia China si-a exprimat imediat opozitia.

Statele Unite vrea sa si sporeasca prezenta militara n Polonia

Washington planuieste sa isi intareasca prezenta militara in Polonia, care se simte amenintata de catre Rusia, peste cei 4. 000 de militari mobilizati deja acolo, a declarat ambasadoarea Statelor Unite la Varsovia, Georgette Mosbacher, scrie AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )