Libnet.ro
UNICEF

21:00

Moartea lui George Floyd ar putea schimba America. Reforme in politia din Washington D.C, dupa mai bine de doua saptamani de proteste

B1 B1,
Moartea lui George Floyd ar putea schimba America. Reforme in politia din Washington D.C, dupa mai bine de doua saptamani de proteste

Moartea afro-americanuluiGeorge Floyd 46 de ani), survenita pe 25 mai, in fata unui magazin, din cauza interventiei brutale a politiei din Minneapolis, a devenit simbolulprotestelor antirasiale,. continuă pe B1

Politisul acuzat de moartea lui George Floyd s-a prezentat prima data in fata unui judecator

Politistul american Derek Chauvin, acuzat de moartea lui George Floyd, a comparut luni pentru prima data in fata unui judecator, in cadrul unei audieri de procedura organizata prin videoconferinta, relateaza AFP.

Politisul acuzat de moartea lui George Floyd s-a prezentat prima data in fata instantei

Politistul american Derek Chauvin, acuzat de moartea lui George Floyd, a comparut luni pentru prima data in fata unui judecator, in cadrul unei audieri de procedura organizata prin videoconferinta, relateaza AFP.

VIDEO Moartea lui George Floyd: Democratii au ingenuncheat in Congresul american

Democratii din Congresul american s-au asezat in genunchi pentru 8 minute si 46 de secunde de tacere, in memoria lui George Floyd si a altor americani de culoare care si-au pierdut in mod nedrept vietile, inainte de a prezenta un proiect de reforma al politiei, scrie AFP.

Protestele de dupa moartea lui George Floyd au continuat si duminica: Luati bani de la politie, finantati scolile

Protestele ce solicita reformarea politiei dupa uciderea lui George Floyd, un barbat de culoare din Minneapolis, au avut loc si duminica in Statele Unite, manifestatiile fiind cel putin la fel de extinse ca cele de sambata, transmite Reuters.

Mediastandard.ro: Provocarea George Floyd ar putea fi o noua tentativa de manipulare a publicului

Mai multe imagini cu tineri albi, imitand modul in care George Floyd a fost omorat de catre un ofiter de politie, au starnit neliniste pe internet, in contextul in care Statele Unite ale Americii au fost cuprinse de proteste anti-rasism. Fotografiile, distribuite pe social media, au atras multe reactii negative, fiind considerate a fi incercari de a-si bate joc de tragedia lui George Floyd si a altor oameni de culoare din SUA, victime ale violentei politistilor.

SUA: Politistul acuzat de moartea George Floyd a comparut pentru prima data in justitie

Politistul american Derek Chauvin, acuzat de moartea George Floyd, a comparut luni pentru prima data in fata unui judecator, in cadrul unei audieri de procedura organizata prin videoconferinta, relateaza AFP.

Moartea lui George Floyd. Mai multi alesi democrati au ingenuncheat inainte de a prezenta un proiect de reforma a politiei

Mai multi alesi ai Partidului Democrat au ingenuncheat luni intr-o sala a Congresului Statelor Unite pentru a pastra 8 minute si 46 de secunde de reculegere in memoria lui George Floyd si a altor americani de culoare care si-au pierdut viata in mod nedrept, dupa care au prezentat o propunere de reforma a politiei, transmite AFP.

SUA |Consiliul din Minneapolis cere desfiintarea sectiei de politie dupa decesul lui George Floyd si protestele antirasism

Majoritatea membrilor Consiliului Municipal din Minneapolis, SUA, s-au angajat sa desfiinteze sectia de politie a orasului dupa moartea lui George Floyd, care a dus la unele dintre cele mai mari proteste din.

George Floyd, martir? America, rasista sau nu? Protestele din SUA si moartea afro-americanului au accentuat diferentele de viziune din societatile libere. Pareri impartite si printre americanii de culoare (VIDEO)

Protestele din SUA au creat sau, dupa caz, au scos la iveala noi falii in societatile libere de pe glob, cu oameni scindandu-se in cel putin doua tabere. Protestele din SUA si moartea lui George.

LIVEVIDEO SUA: Au inceput funeraliile lui George Floyd. Acesta va fi inhumat marti, in Texas

Funeraliile lui George Floyd au inceput marti la Houston statul Texas, sudul SUA), la 15 zile de la moartea acestui american de culoare, asfixiat de un politist alb, si a carui ucidere brutala a declansat un val masiv de proteste impotriva rasismului si a brutalitatii politiei, atat in SUA cat si pe plan mondial, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )