Libnet.ro
UNICEF

23:30

Moldova sta in rand pentru a procura vaccinul impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Moldova sta in rand pentru a procura vaccinul impotriva COVID-19

Republica Moldova sta si ea in rand, alaturi de celelalte tari, pentru a procura vaccinul impotriva COVID-19. Declaratia apartinesefului Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica,Nicolae Furtuna, care precizeaza ca, la momentul actual, nicio tara nu vaccineaza populatia impotriva COVID-19, deoarece nu exista un vaccin definitivat pentru uz uman, ca element de profilaxie a infectiei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Bill Gates doneaza 150 de milioane de dolari pentru vaccinul impotriva COVID-19

Miscare fabuloasa in criza de coronavirus din lumea intreaga! Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, doneaza inca 150 de milioane de dolari pentru vaccinul impotriva COVID-19.

Alexandru Rafila: Vaccinul impotriva COVID-19 va veni in transe - Cine va avea prioritate

Reprezentantul Romaniei la OMS ne da vesti noi cu privire la vaccinul impotriva COVID-19. Se pare ca vaccinul asteptat de toata lumea va sosi si in Romania, dar in transe, din cauza conditiilor speciale de transport. Tara noastra a facut precomanda de 10 milioane de doze.

Cat va costa vaccinul impotriva Covid-19? Pretul, accesibil publicului larg

Chiar daca studiile clinice pentru vaccinurile impotriva Covid-19 sunt departe de a fi finalizate si inca nu se cunoaste termenul la care vaccinul va fi disponibil pe piata, companiile farmaceutice din SUA au stabilit deja pretul dozelor. Conform declaratiilor, costul vaccinului anti Covid-19 va fi accesibil publicului larg.

Donald Trump a spus cand va iesi pe piata vaccinul impotriva COVID-19. Vestile sunt foarte bune

Donald Trump, presedintele SUA, crede ca e posibil ca un vaccin impotriva COVID-19 sa apara inaintea alegerilor prezidentiale si parlamentare de pe 3 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )