Libnet.ro
UNICEF

12:30

Moment halucinant la iCCJ. Judecatorul din dosarul Microsoft a primit un plic de la DNA chiar in sala de judecata

Antena3 Antena3,
Moment halucinant la iCCJ. Judecatorul din dosarul Microsoft a primit un plic de la DNA chiar in sala de judecata

Moment halucinant la inalta Curte de Casatie si Justitie. Judecatorul din dosarul Microsoft a anuntat sala de judecata ca a primit un plic galben de la DNA pe care scria confidential pentru completul de. continuă pe Antena3

Plic galben trimis de DNA in dosarul Microsoft

Plicul galben dat doar judecatorului, adica incalcarea dreptului la un proces echitabil, revine. S-a intamplat marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul licentelor Microsoft, in care.

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din Ordonanta 7 care modifica legile justitiei, vizand competentele Sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Solicitarea a fost facuta de procurorul de sedinta in procesul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete din Prahova.

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea CCR privind OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, astazi, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG 7/2019 care modifica legile justitiei.

Un procuror din dosarul lui Ghita cere sesizarea CCR in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )