Libnet.ro
UNICEF

17:45

Moment istoric la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul japonez Shinzo Abe (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Moment istoric la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul japonez Shinzo Abe (FOTO, VIDEO)

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit marti la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Liderul nipon se afla in vizita oficiala la Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a unui premier. continuă pe B1

Premierul japonez Shinzo Abe a fost primit de presedinte, la Palatul Cotroceni

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit de presedintele Klaus Iohannis, astazi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul japonez avea programata pentru vizita la Bucuresti si o intalnire cu premierul Mihai Tudose, insa, in conditiile demisiei lui Tudose, intalnirea a fost anulata, iar Shinzo Abe a mers la Muzeul Satului.

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul.

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei: Vor fi cooperari sectoriale in toate domenile!

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine

Mihai Fifor, ministrul Apararii in Guvernul Tudose, a fost desemnat, marti, de Klaus Iohannis, premier interimar, a anuntat seful statului, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iohannis a convocat pentru miercuri consultari cu partidele parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier. Mihai Fifor este si cel mai vehiculat nume pentru functia de premie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere, au declarat surse politice pentru Hotnews. ro.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari, dupa demisia lui Tudose

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

LIVETEXT Ora 12:30 Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis va face o declaratie de presa marti, la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Hotnews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Klaus Iohannis, reactie la scandalul din PSD: Mesaj subtil din partea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie privind scandalul din PSD. Prezent la un eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale, la Palatul Coroceni, seful statului a avut un schimb de replici cu ministrul.

Conflict intern in PSD. Presedintele Klaus Iohannis nu intervine

Conflictul intern din PSD nu a avut pana in acest moment o reactie din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. De mai bine de o saptamana, de cand focul conflictului din PSD a.

Klaus Iohannis, declaratii in premiera despre pericolul reprezentat de Coreea de Nord: Romania a condamnat ferm actiunile provocatoare(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul japonez Shinzo Abe, ca Romania sustine implementarea riguroasa a sanctiunilor impuse de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )