Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momentul in care Printul Harry si Meghan Markle au vorbit pentru prima data despre renuntarea la titlurile regale. Adevarul este ca a fost nefericit foarte mult timp

B1 B1,
Momentul in care Printul Harry si Meghan Markle au vorbit pentru prima data despre renuntarea la titlurile regale. Adevarul este ca a fost nefericit foarte mult timp

Decizia Printului Harry si a lui Meghan Markle de a renunta la titlurile regale a uimit pe foarte multa lume. S-a crezut ca decizia a fost una de moment, dar nu a fost chiar asa pentru planurile erau de mai mult ti. continuă pe B1

Din ce au facut, de fapt, avere, Printul WIlliam si Printul Harry

Cuplurile Printul William Kate Middleton si Printul Harry Meghan Markle au fost inclusi intr-un top al bogatasilor lumii. Averile impresionante au pornit de la mosteniri, apoi s-au inmultit datorita influentei dobandite in social media. Social Media le-a crescut cota. Printul William si Printul Harry, averi impresionante Desi Printul William si Kate Middleton aveau .

Ea este cea care a ajutat-o pe Meghan Markle sa se integreze in familia regala. Nu stiam neaparat cum o sa fie situatia (FOTO)

Atunci cand a ales sa isi uneasca destinul de cel al Printului Harry, Meghan Markle stia ca va trebui sa renunte la vechea ei viata si sa respecte niste reguli. Se pare ca nu e chiar atat de usor sa te.

Meghan Markle si Printul Harry, ambasadori impotriva rasismului. Ce se intampla acum in familia regala

Meghan Markle si Printul Harry se implica in miscarea blacklivesmatter. Ce se intampla in familia regala si cum arata acum protestele care au revenit in prim-plan dupa uciderea lui George Floyd de catre un politist din Minneapolis? Meghan Markle si Printul Harry, ambasarori ai miscarii BLM Ducii de Sussex se remarca intr-o cauza aparte, extrem .

Canada: Cea mai buna prietena a lui Meghan Markle isi pierde emisiunea tv in urma unui scandal de rasism

Un canal de televiziune canadian a scos din grila emisiunea celei mai bune prietene a lui Meghan Markle, sotia printului Harry, dupa ce a fost acuzata ca a amenintat un blogger de culoare, potrivit AFP.

Discursul lui Meghan Markle naste controverse. Afirmatiile pentru care Ducesa de Sussex a fost criticata

Meghan Markle s-a alaturat miscarii Black Lives Matter, iar cu aceasta ocazie a tinut un discurs in legatura cu situatia actuala din Statele Unite ale Americii dupa decesul lui George Floyd, care si-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )