Libnet.ro
UNICEF

06:30

Le Monde: Emmanuel Macron, dusmanul ngenuncheat al Ungariei

Hotnews Hotnews,
 Le Monde: Emmanuel Macron, dusmanul ngenuncheat al Ungariei

Mult inaintea vestelor galbene, presedintele francez devenise tinta jurnalistilor unguri apropiati de Viktor Orban. Asta nu se inventeaza: redactia Pesti Sracok este instalata in fostele localuri ale serviciilor secrete bulgare. in vremea comunismului, acestea erau insarcinate cu treaba murdara, cand trebuia - de exemplu - sa dispara cineva fara urma, potrivit Le Monde, citat de Rador. continuă pe Hotnews

EMMANUEL MACRON: Franta are nevoie de o reintoarcere la normal

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a cerut o intoarcere la calm in Franta dupa aproape o luna de proteste ale vestelor galbene fata de politicile guvernului sau care au creat haos, scrie Reuters.

Emmanuel Macron, decizie de ultima ora dupa atacul armat de la Strasbourg

Presedintele francez Emmanuel Macron a decis sa creasca mobilizarea militarilor in cadrul operatiunii Sentinelle, la o zi de la atacul care s-a soldat cu cel putin doi morti la Strasbourg, a anuntat miercuri.

Reactia presedintelui Emmanuel Macron, dupa atacul armat de la Strasbourg. Decizie de ultima

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin doua persoane au murit, iar alte 11au fost ranite. Presedintele Emmanuel Macron si-a.

Ce efect au avut masurile anuntate de Emmanuel Macron

Aproape 60% dintre cetatenii francezi nu au fost convinsi de presedintele Emmanuel Macron, care a promis masuri pentru depasirea crizei sociale, arata un sondaj realizat de Institutul Odoxa la cererea.

Discursul lui Emmanuel Macron, care nu a renuntat la facilitatile pentru impozitul pe avere, nu reuseste sa convinga vestele galbene

Noile concesiuni anuntate de Emmanuel Macron si mea culpa sa legata de responsabilitatea in criza nu reusesc sa convinga ansamblul vestelor galbene, multi dintre protestatari ramanand mobilizati marti, iar perspectiva unor noi manifestantii cu risc ridicat ramane mare pentru ziua de sambata, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )