Libnet.ro
UNICEF

21:32

Informatii TERIBILE de la EXATLON Romania: Da, din pacate a fost transportata la SPITAL, iar vestile nu sunt DELOC BUNE...

B1 B1,
Informatii TERIBILE de la EXATLON Romania: Da, din pacate a fost transportata la SPITAL, iar vestile nu sunt DELOC BUNE...

Seria accidentarilor la Exatlon Romania continua. Razboinica Beatrice Olaru s-a accidentat grav si nu a mai putut continua alergarea in timpul unei probe. Ea a ramas agatata in traseul suspendat, dupa ce. continuă pe B1

Informatii BOMBA de la EXATLON Romania: Vorbea vulgar despre SOTIA LUI... Ce au decis producatorii...

Scandal la Exatlon dupa eliminarea lui Naomi! Fosta concurenta a lansat acuzatii grave la adresa lui Ciprian Silasi, imediat dupa ce a ajuns in Romania. Relatia dintre cei doi in Republica Dominicana a fost.

SCANDAL monstru la EXATLON ROMANIA: Imagini si informatii INTERZISE celor sub 18 ani... E fara precedent totul...

Tensiunile au crescut la Exatlon dupa eliminarea lui Naomi! Fosta concurenta a lansat acuzatii grave la adresa lui Ciprian Silasi. Cum a ajuns in Romania, Naomi a tinut sa afirme ca relatia dintre ea si.

TRAGEDIE la Exatlon! Lovitura la cap a fost FATALA! A curs mult SANGE! Din pacate a pierdut lupta

Incident grav la Exatlon! Doru s-a ales cu o rana la cap in timpul duelului! Medicul a intervenit de urgenta si a confirmat ca nu e nimic grav, iar concurentul poate continua competitia. Confruntarea lui.

SCANDAL LA EXATLON Romania: S-a vazut TOT... Fara SAMPON, fara prosop... Nebunia a durat 15 - 16 secunde...

Scandalul a izbucnit la Exatlon! Diana Sentes a abandonat competitia Exatlon, deoarece nu a mai suportat comportamentul Razboinicilor la adresa ei. Diana Sentes i-a deranjat pe colegii ei de echipa inca de.

E ca si MORT... De data asta e adevarat... ANUNTUL TRIST a fost facut, OANA LIS in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Un barbat si-a salvat sotia din ghearele ursului cu toporul. Femeia este in stare grava si a fost transportata la spital

Doi localnici, sot si sotie, din comuna prahoveana Maneciu au fost atacti, joi, de un urs in timp ce se aflau in gradina. Femeia a fost salvata din ghearele ursului de catre sotul sau care a atacat animalul cu toporul.

DRAMA in muzica populara! MARIA CARNECI a luptat cu o BOALA GREA! Din pacate a rapus-o

Celebra cantareata de muzica populara Maria Carneci s-a implicat, alaturi de alte vedete din Romania, in lupta impotriva hepatitei C. Este vorba despre aceeasi boala care a rapus-o pe.

MACEL la meciul lui MOROSANU Moartea din Carpati! Din pacate a fost ULTIMUL MECI

Catalin Morosanu l-a invins prin KO tehnic pe turcul Mehmet Ozer, dupa ce i-a aplicat mai multe lovituri la picior. Morosanu a castigat partida in mai putin de o repriza. La finalul galei Catalin.

TRAGEDIE in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de mai multe persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile, mai ales de imagine. Cred ca m-am invatat minte. Eu iubesc.

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Este vorba de indragitul NEA MARIN, de la Antena 1... LIVIU VARCIU a confirmat totul...

Celebrul Nea Marin a fost protagonistul unor momente foarte tensionate in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, acesta s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care il.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )