Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul SOC facut de Pavel BARTOS: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

B1 B1,
Anuntul SOC facut de Pavel BARTOS: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos a marturisit ca si-a descoperit pasiunea pentru teatru la varsta de 16 ani. LACRIMI AMARE iN TEATRUL ROMANESC! BIETUL FLORIN PIERSIC! FIUL SAU A FACUT ANUNTUL SOCANT Cred ca. continuă pe B1

Anunt soc facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se confirma...

Pavel Bartos a ajuns cunoscut de o tara intreaga din postura de prezentator al emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent de la Pro TV, dar putini stiu ca nu se limiteaza la cariera din.

CUTREMURATOR! Dana Rogoz a rupt tacerea despre BOALA CUMPLITA care o macina! Din pacate, medicii nu mai pot face nimic pentru ea...

Desi este o femeie cu o cariera impresionanta, Dana Rogoz a dezvaluit ca se lupta cu o boala groaznica! RUGACIUNI PENTRU GABRIEL COTABITA! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE .

Soc TOTAL in SHOWBIZ! Din pacate este vorba despre MIRABELA DAUER: Nu mai are mult timp...

Celebra cantareata Mirabela Dauer este cunoscuta pentru citatele si mesajele sale motivationale pe care le publica regulat pe Facebook.

SOC in Romania! Au fost gasiti MORTI! Din pacate, NU au putut fi SALVATI! E o adevarata TRAGEDIE!

Doua persoane din Bacau, sot si sotie, au murit dupa ce au intrat in beciul cu vin si s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

E OFICIAL: JOI il DEZGROAPA! Anunt soc facut de autoritati in urma cu putin timp. Da, este vorba chiar de... (GALERIE FOTO)

Decizie controversata a autoritatilor spaniole. Ramasitele dictatorului spaniol Francisco Franco vor fi exhumate joi din mausoleul din apropiere de Madrid unde sunt ingropate, a anuntat luni guvernul de la.

DRAMA MOMENTULUI! Din pacate este vorba despre celebrul DAN BITTMAN! S-a intamplat dupa o eroare medicala (GALERIE FOTO)

Dezvaluiri socante despre trecutul lui Dan Bittman au fost facute chiar de catr ecantaret in timul unei emisiuni tv.

DOLIU CUMPLIT! Din pacate, MARELE TENISMEN A MURIT subit!

Alexander Volkov, un celebrultenismen rus, s-a stins din viata, sambata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )