Libnet.ro
UNICEF

22:00

Motivul pentru care Rowan Atkinson a decis sa renunte temporar la actorie

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Rowan Atkinson a decis sa renunte temporar la actorie

Actorul britanic Rowan Atkinson 64 de ani) a anuntat ca renunta la actorie pentru un an si a marturisit ce l-a determinat sa ia aceasta decizie. continuă pe Adevărul

Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Consilierul Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca motivul pentru care romanii platesc la credite o marja a bancii mai mare decat in alte state din Europa este nivelul creditului mult mai.

Nicolae Robu (PNL Timis): Acesta este motivul pentru care eu, un primar si in plus presedinte de filiala, sunt atat de preocupat de aceste alegeri

Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, face apel la mobilizarea tuturor liberalilor pentru castigarea alegerilor europarlamentare, potrivit Agerpres. PNL trebuie sa castige alegerile europarlamentare! Nu.

Facebook a eliminat sute de pagini, conturi si grupuri. Motivul pentru care compania a recurs la acceasta masura

Facebook a anuntat ca a eliminat 783 de pagini, conturi si grupuri false care aveau legaturi cu Iran intr-o operatiune denumita coordonarea comportamentelor inadecvate, termen folosit de retea pentru.

Motivul pentru care nu este bine sa se faca inmormantari vinerea

Plecand de la diversele atitudini manisfestate in legatura cu abordarea evenimentelor triste, traditia populara a perpetuat o serie de superstitii legate de inmormantare. Una dintre acestea este.

Motivul pentru care Bucurestiul are inca luminitele de Sarbatori aprinse

Oficiali din Primaria Capitalei au explicat ca iluminatul festiv utilizat pentru sarbatorile de iarna a fost pastrat pana la sfarsitul lunii ianuarie pentru a marca preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Daune uriase solicitate de un roman dupa ce fiul sau a fost infectat cu virusul HIV in spital. Motivul pentru care nu mai poate fi tras nimeni la raspundere

Un barbat din judetul Vaslui a dat in judecata Statul Roman, solicitand daune morale uriase pentru ca fiul sau a fost infestat cu virusul HIV in urma unei transfuzii si astfel a fost condamnat la o viata inumana.

Donald Trump: Unul dintre motivele pentru care vreau sa ramanem prezenti in Irak este supravegherea Iranului, pentru ca Iranul este adevarata problema

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a afirmat ca e important ca militarii americani sa ramana in Irak, pentru a putea urmari indeaproape Iranul - adevarata problema, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )