Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mama lui Mircea Badea, replica pentru Veronica din Canada: Eroina cu gandire de manelist devine celebra catarandu-se pe imaginea incoruptibila a unui roman

Adevărul Adevărul,
Mama lui Mircea Badea, replica pentru Veronica din Canada: Eroina cu gandire de manelist devine celebra catarandu-se pe imaginea incoruptibila a unui roman

Mama realizatorului TV Mircea Badea, Mariana, ii da o replica Veronicai Dondas, romanca emigrata in Canada care i-a criticat fiul, acuzand-o pe eroina cu gandire si renume de manelist ca profita de imaginea incoruptibila si dreapta a unui roman pentru a deveni celebra. continuă pe Adevărul

Veronica din Canada o compatimeste pe mama lui Mircea Badea: M-ar durea inima sa-mi vad copilul dezumanizat, abrutizat de orgoliu si de setea de bani

Veronica Dondas, tanara romanca emigrata in Canada ale carei postari pe site-ul personal au devenit virale in mediul online, a revenit cu o critica virulenta la adresa lui Mircea Badea, care a afirmat zilele trecute la Antena 3 ca romanii din afara nu fac nimic pentru tara.

Mircea Badea ii raspunde Veronicai din Canada: Niste fapturi cu scriitura de gimnaziu care miros a acoperite SRI si SIE de la o posta

Mircea Badea i-a raspuns Veronicai Dondas, romanca emigrata in Canada, care l-a criticat vehement dupa ce a afirmat intr-o emisiune a postului Antena 3 ca romanii din diaspora nu fac nimic pentru tara. Realizatorul TV a ales sa-i dea o replica prin intermediul unui mesaj postat de un fan de-al sau, precizand insa ca cei care il critica miros a acoperire SRI si SIE de la o posta.

Mircea Badea: Fac fata unui val de injuraturi si de amenintari ca in vremurile basismului acerb

Mircea Badea a vorbit, in interventia sa in emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, , despre mesajele de amenintare pe care le-a primit pentru ca a declarat ca expresia ne-am luat tara inapoi este una.

Mircea Badea: Remarc ticalosia aparatului de propaganda

Mircea Badea a vorbit, in interventia sa in emisiunea 100 de Minute, despre mesajele de amenintare pe care le-a primit pentru ca a declarat ca expresia ne-am luat tara inapoi este una agresiva si.

Mircea Badea: Nu trebuie sa platim taxe la stat, ne-am luat tara inapoi si suntem eroi ca trimitem bani lu mami

Sunt inca sub stare de soc, a afirmat Mircea Badea in pasa cu Mihai Gadea din cadrul editiei emisiunii Sinteza Zilei. Nu mai pot cu Traian Basescu! Pentru ca 10 ani ne-am luptat cu aceste tendinte.

Justitia franceza a inceput o cercetare judiciara pentru omor din culpa in cazul prabusirii avionului in Alpii Francezi

Justitia franceza, care ancheteaza cauzele prabusirii avionului A320 apartinand companiei Germanwings, in martie, in sudul Frantei, a inceput o cercetare judiciara pentru omor din culpa formulata.

Rezervele de titei ale Rusiei - suficiente pentru productia din urmatorii 30-40 de ani

Rezervele de titei ale Rusiei din zacaminte conventionale sunt suficiente pentru productia din urmatorii 30-40 de ani, a afirmat recent ministrul Resurselor Naturale si Ecologiei, Sergey Donskoi, intr-un interviu acordat publicatiei ruse Komsomolskaya Pravda, transmite TASS, potrivit Agerpres.

Consulatul Ungariei strange ajutoare pentru maghiarii din Ucraina

Reprezentantii Consulatului General al Ungariei din Cluj colecteaza ajutoare pentru maghiarii nevoiasi din Ucraina. Donatiile vor fi distribuite prin intermediul Bisericii Reformate din Bereg, una dintre cele mai importante institutii de cult ale maghiarilor din Ucraina.

Solutii premium TONDACH pentru acoperisurile din tigla ceramica

TONDACH a lansat in ultima perioada o serie intreaga de noutati care reprezinta solutii calitative superioare ce aduc un plus substantial atat din punctul de vedere al functionalitatii, cat si al designului. Prea multe tonuri din aceeasi culoare pot duce la o casa terna, fara accente, iar solutiile oferite de Tondach Romania pot conferi o expresivitate aparte locuintei, fie ea noua sau renovata, prin nu mai putin de 25 de nuante diferite pentru tiglele ceramice, adica o varietate de suprafete si modele, in cifre acest fapt insemnand 400 de optiuni. TONDACH si-a largit considerabil gama de produse, punand la dispozitie o serie intreaga de solutii noi premium: Figaro Deluxe taietura dreapta se potriveste perfect liniilor drepte pe acoperis in cazul proiectelor rezidentiale moderne), Glazurile Amadeus confera noblete si prestanta suprafetei), solzi cu taiere semicirculara, Mulde, Sulm cu aceste tigle ceramice se pot realiza suprafete curbe de acoperis), Venus cu ondula), placaje ceramice pentru fatade.

Romanii se lupta pentru locurile din Londra in care pot lucra ca statui miscatoare

Grupuri de est-europeni, cu precadere romani se bat zilnic pentru un loc intr-o zona centrala din Londra unde pot castiga bani de la turisti, scrie Daily Mail. Acestia sunt actori de strada si isi castiga.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )