Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este Cosmina Adam, noua asistenta de la Acces Direct. Seamana izbitor cu Cosmina Pasarin

B1 B1,
Cine este Cosmina Adam, noua asistenta de la Acces Direct. Seamana izbitor cu Cosmina Pasarin

Emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, are acum o noua asistenta TV. Cosmina Adam a inlocuit-o pe Emily Burghelea, dupa ce cea din urma a fost protagonista unei situatii delicate, care a facut imposibila. continuă pe B1

Cine este noua asistenta de la Acces Direct. Anunt surprinzator: i-a luat locul lui Emily Burghelea

Acces Direct a ramas fara asistenta TV in urma cu doua saptamani. Plecarea lui Emily Burghelea a facut ravagii, iar lipsa ei a fost pana acum compensata de Vulpita, care a multumit colaboratorilor pe final de emisie. Situatia nu a putut ramane, totusi, astfel, chiar daca tanara din Blagesti ravnea la acest post, asa ca, .

Antena 1 a dat lovitura: o noua prezentatoare la Acces Direct. Ea e bruneta care sucit mintile barbatilor

Show-ul de dupa-amiaza de la Antena 1 va avea o noua asistenta pentru Mirela Vaida. Ea se numeste Cosmina Adam, iar bruneta, prin frumusetea ei, aminteste de Cosmina Pasarin. Toate aceste schimbari au aparut d.

Surpriza de proportii la Antena 1! Cine va fi noua asistenta a Mirelei Vaida, la Acces Direct, dupa ce Emily Burghelea si-a dat demisia?

Dupa tot scandalul care a urmat dupa ce Emily Burghelea a ales sa paraseasca emisiunea, o alta tanara va fi asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. Este o foarte mare supriza pentru fani.

Cine este cea mai cautata sportiva din lume pe Google in anul 2020. Si romanii au dorit zilnic sa afle detalii despre ea

Cu ocazia Zilei Intenationale a Femeii, motorul de cautare Google a dezvaluit cine este sportiva despre care intreg mapamondul a dorit sa afle informatii. Cine este cea care a ocupat locul 1 in Google Trends, la categoria femei din sport. Daca in Romania a fost Simona Halep, la nivel global a fost tot o colega de-a ei de breasla.

A vrut sa nasca in apa, dar bebelusul ei a venit pe lume la intrarea in spital. Cine este mamica eroina. Imagini video cu impact emotional

Viata bate filmul! Acesta este si cazul unei mamici careia nasterea i-a batut la usa mai devreme decat se astepta. Astfel, femeia nu a mai apucat sa ajunga in spital, caci bebelusul a aparut pe lume in parcarea din fata spitalului. Cine i-a fost alaturi la nastere Mamica eroina este Susan Anderson, o femeie, originara .

Anunt foarte important de la ANAF. incep controale drastice. Cine este vizat

De la momentul izbugnirii actualei crize epidemiologice, guvernul condus de Ludovic Orban a emis diferite Ordonante de Urgenta prin care s-au suspendat controalele fiscale pentru diferitele companii, controale facute de ANAF. Anunt foarte important de la ANAF pentru companiile romanesti Odata cu relaxarea masurilor luate in martie de guvern, inclusiv controalele ANAF-ului au fost reluate, .

Cel mai popular serial de pe Netflix! in el joaca si o romanca. Putini si-au dat seama cine este

Lansata la sfarsitul lunii martie, in plina pandemie, miniseria Unorthodox a facut senzatie pe Netflix inca de la debut. A intrat direct pe locul 1 in trending si a primit numai critici favorabile. Romanii au ales sa-l urmareasca in numar foarte mare. Putini stiu ca si o romanca joaca in aceasta productie.

Veste bomba in showbiz! Cine este, de fapt, iubitul secret al Andreei Mantea

De aproape cinci ani, Andreea Mantea isi tine iubitul ascuns de ochii curiosi ai presei, dar de curand reporterii i-au aflat identitatea barbatului cu care se iubeste prezentatoarea. Mai mult, acesta lucreaza si el in televiziune, iar de curand a cerut-o de sotie pe vedeta. Andreea Mantea a fost ceruta de sotie? in urma cu .

Cine este Ghislaine Maxwell, fosta iubita a miliardarului american Jeffrey Epstein, arestata ieri de FBI

Ghislaine Maxwell a fost arestata de FBI, in New Hampshire. Fosta iubita a miliardarului american Jeffrey Epstein este acuzata de mai multe victime de-ale acestuia ca a contribuit la recutarea lor. Aceasta a fost ar.

Cine este sotia lui chef Florin Dumitrescu: Ea era fructul interzis pentru mine. Cum a inceput totul

Florin Dumitrescu, celebru si iubit bucatar roman, este cel mai tanar jurat al emisiunii Chefi la Cutite. in ciuda faptului ca are doar 33 de ani, are o vasta vechime in gastronomie, avand in vedere ca si-a inceput cariera la numai 14 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )