Libnet.ro
UNICEF

06:30

ADIO, MAESTRE! Din pacate, Carmen Harra a avut DREPTATE! I-a prevestit MOARTEA!

B1 B1,
ADIO, MAESTRE! Din pacate, Carmen Harra a avut DREPTATE! I-a prevestit MOARTEA!

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare! Ea a devenit cunoscuta dupa ce a facut mai multe profetii despre vedetele din Romania si nu numai. Harra a vorbit in urma cu mai mult timp si despr. continuă pe B1

TRAGEDIE la ANTENA 1! Medicii au facut tot ce au putut! Din pacate ... A inceput sa tremure, i s-a inclestat maxilarul (FOTO)

Panica la show-ul Asia Express! Iubitul lui Rubys-a imbolnavit si a avut nevoie de ajutorul medicilor! OANA ROMAN, PE FELIE CU CATALIN BOTEZATU! NU SE MAI ASCUND! IMAGINILE I-AU DAT DE GOL FOTO) in ur.

Andrei Caramitru revine cu scuze dupa postarea de pe Facebook: Din pacate am folosit un termen pe care nu trebuia sa il folosesc - holocaust/ Dear Ambassador David Saranga - all my apologies.

Intr-o postare pe Facebook Andrei Caramitru a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei. Ulterior a schimbat formularea nefericita cu genocidul Romaniei! A urmat reactia ambasadorului Israelului care il invita pe Caramitru sa se documenteze mai mult. Consilierul lui Barna a revenit cu explicatii in aceasta noapte: Pentru mine Holocaustul este simbolul absolut al raului si, din greseala, l-am folosit initial pentru a descrie durerea prin care trecem. insa - evident - situatia noastra nu poate fi comparata cu adevaratul Holocaust.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )