Libnet.ro
UNICEF

17:15

Adio, Maestre! Marele ACTOR a incetat din viata. Informatia a fost confirmata in urma cu putin timp (FOTO)

B1 B1,
Adio, Maestre! Marele ACTOR a incetat din viata. Informatia a fost confirmata in urma cu putin timp (FOTO)

Actorul britanic Stephen Moore, cunoscut in special pentru rolul androidului paranoic Marvin din seria radiofonica The Hitchhikers Guide to the Galaxy, precum si pentru rolul lui Silurian Eldane din seria de. continuă pe B1

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Caru cu vedete: Ileana Lazariuc a divortat de Ion Ion Tiriac de doi ani. Primele declaratii despre separare: Suntem si vom fi o familie unita; Noi dezvaluiri intime din viata lui Demi Moore. A facut sex cu un actor chiar in noaptea dinaintea nuntii ei

Liam Hemsworth si-a gasit o pereche noua, desi abia s-a despartit de Miley Cyrus. A fost surprins tinandu-se de mana cu o actrita. Acum, actorul australian a fost surprins luand masa si plimbandu-se alaturi de. Cine este noul iubit al Andreei Antonescu. Printisorul taxiurilor are in spate un trecut controversat. Stefan Manolache este din Iasi, implineste 27 de ani in luna decembrie si nu este.

Doliu in lumea muzicii. O cantareata de 25 de ani s-a stins din viata

O cantareata foarte populara in randul coreenilor a murit la varsta de doar 25 de ani. Sulli a fost gasita fara suflare in propria casa din Sujeong-gu. Managerul ei a descoperit teribilul incident,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )