Libnet.ro
UNICEF

14:00

ADIO pentru TOTDEAUNA! CEA MAI IUBITA ARTISTA S-A SINUCIS! S-a ARUNCAT de la ETAJ! Fanii sunt iN LACRIMI

B1 B1,
ADIO pentru TOTDEAUNA! CEA MAI IUBITA ARTISTA S-A SINUCIS! S-a ARUNCAT de la ETAJ! Fanii sunt iN LACRIMI

Nichume Siwundla, o cantareata foarte populara in Africa, a decis sa isi puna capat zilelor pe 7 iunie. continuă pe B1

Cea mai proasta veste pentru Simona Halep, dupa esecul de la Roland Garros. Pe ce loc se afla acum

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Roland Garros, dar vestea proasta pentru sportiva noastra a venit astazi 10 iunie) de la WTA, care a publicat noul clasament. Constanteanca a coborat 5 locuri in ierarhia feminina. Pe prima pozitie este Naomi Osaka, iar locul secund este ocupat de Ashleigh Barty. Simona Halep, [] .

HOROSCOP. Astrologii au decretat: aceasta este cea mai importanta zodie!

Astrologii au decretat: aceasta este cea mai importanta zodie! Scorpionul unul dintre cele mai importante semne din zodiac. Seamana cu un inger ce danseaza in intuneric. Lumineaza noaptea si.

Demisie in USR: M-am saturat de atatea certuri interne. Am gasit aici porcaiala de cea mai joasa speta

Cami Bacioiu, membru USR Bucuresti, a afirmat luni ca si-a dat demisia din partid invocand ca s-a saturat de certurile interne. Aceasta mai sustine ca desi in partid sunt si oameni foarte buni, in interior a gasit si porcaiala de cea mai joasa speta.

FOTO Cine este cea mai tanara persoana care a vizitat toate tarile lumii doborand recordul unui britanic de 24 de ani

Lexie Alford, in varsta de 21 de ani, din Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor devenind cea mai tanara persoana care a vizitat toate cele 196 state suverane ale lumii.

Igor Dodon: Cea mai veritabila solutie sunt alegerile anticipate

PSRM nu a luat o decizie privind o coalitie cu Blocul ACUM sau PDM, in urma sedintei Consiliului Republican al PSRM, desfasurat vineri, 7 iunie. Potrivit lui Igor Dodon, socialistii din start nu au luat in considerare varianta de coalizare cu democratii, iar Blocul ACUM nu este gata sa cedeze in anumite privinte. in acest context cea mai veritabila solutie, potrivit presedintelui, sunt alegerile anticipate, transmite IPN.

Marketa Vondrousova, dupa ce s-a calificat in finala Roland Garros: Este cea mai frumoasa saptamana din viata mea

Jucatoarea ceha de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 38 WTA, a declarat ca traieste cea mai frumoasa saptamana din viata ei, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros.

Stirile ProTV: Cine este barbatul ingropat pentru totdeauna sub reactorul 4 de la Cernobil. FOTO

O poveste mai putin cunoscuta a captat interes in urma miniseriei devenita fenomen - Cernobil. Un mecanic ucrainean este singurul angajat al Centralei Nucleare de la Cernobil, care a murit imediat dupa explozie, direct in cea de-a patra unitate.

VIDEO Probleme pe cea mai frumoasa sosea din Muntii Orastiei. Cum arata noul drum care leaga cetatile dacice

Au fost alunecari de teren in mai multe locuri pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din muntii Orastiei, care urca la aproape 1. 000 de metri, in tinutul cetatilor dacice.

Omniasig, cea mai mare despagubire platita pe o asigurare de proprietate in 2018: 1,7 mil. lei; pe RCA, de 6,54 mil. lei

Omniasig Vienna Insurance Group a platit anul trecut despagubiri in valoare totala de peste 648 milioane lei, in crestere fata de anul precedent. Pe segmentul Property, in 2018, cele mai insemnate pagube au fost provocate de un incendiu la un hotel,.

Imagini spectaculoase cu nodul rutier Turda, cea mai reusita intersectie din Romania

Romania are foarte putine autostrazi si cu atat mai putine noduri rutiere. insa imaginile surprinse cu o drona de catre Asociatia Pro Infrastructura sunt de-a dreptul spectaculoase.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )