Libnet.ro
UNICEF

15:45

ASA CEVA?! Florin Piersic, PRINS iN FAPT cu... Cristian Pomohaci! Marele actor face tot ce ii spune parintele: Se stramba, scoate LIMBA si... (IMAGINI GREU DE PRIVIT)

B1 B1,
ASA CEVA?! Florin Piersic, PRINS iN FAPT cu... Cristian Pomohaci! Marele actor face tot ce ii spune parintele: Se stramba, scoate LIMBA si... (IMAGINI GREU DE PRIVIT)

Imagini amuzante cu Florin Piersic si Cristian Pomohaci. Fostul preot ortodox si cantaret de. continuă pe B1

Cum s-au filmat Florin Piersic si Cristian Pomohaci. Fanii actorului au rabufnit dupa ce au vazut acest VIDEO

Florin Piersic s-a filmat alaturi de Cristian Pomohaci, la un pahar. Drept urmare, fanii actorului au rabufnit dupa ce au vazut ca maestrul sta in apropierea unui individ blamat de jumatate de popor. Cum s-au filmat Florin Piersic si Cristian Pomohaci Fostul preot ortodox si interpret de muzica populara Cristian Pomohaci a fost la Cluj, .

ROMANIA, iN LACRIMI: Florin PIERSIC Jr., mesaj despre MOARTEA tatalui sau ...E extrem de DUREROS

Florin Piersic a povestit o conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata, sa nu indraznesti sa ma.

Fanii romani au schimbat tactica, dupa ce Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup. Organizatorii nu au mai vazut asa ceva

Fanii romani au schimbat tactica dupa ce Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup si i-au impresionat pe organizatorii turneului. Suporterii si-au indreptat atentia catre Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, pe care au sustinut-o in finala castigata impotriva Serenei Williams, dupa ce americanca a abandonat in primul set. Dupa retragerea Simonei Halep .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )