Libnet.ro
UNICEF

01:05

DANIELA CRUDU isi doreste un BEBELUS! Ce calitati trebuie sa aiba BARBATUL care va fi TATAL COPILULUI ei

B1 B1,
DANIELA CRUDU isi doreste un BEBELUS! Ce calitati trebuie sa aiba BARBATUL care va fi TATAL COPILULUI ei

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite weekendul trecut, atunci cand iubitul croat a facut o schena de gelozie care a bagat-o pe bruneta in spital. continuă pe B1

MOTIVUL pentru care Daniela CRUDU nu depunde plangere. Cat a PLATIT IUBITUL CROAT pentru iMPACARE. DECLARATII INEDITE!

Daniela Crudu nu va depunde plangere impotriva agresorului croat. Vedeta a decis sa nu isi tarasca iubitul in instanta, iar pana acum motivul pentru care face acest lucru a starnit o multime de.

Virgil Iantu, reactie dura dupa ce Daniela Crudu a fost batuta. O fata cu o exprimare publica indoielnica

In primele trei luni de la intrarea in vigoare a legii, anul trecut, politistii au luat masuri urgente de protectie pentru mai bine de 1. 300 de victime ale violentei domestice. Aceste ordine provizorii sunt valabile cinci zile, iar pentru a fi prelungite pana la sase luni, victimele trebuie sa se adreseze instantei. in aceeasi perioada, .

Impact.ro: Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie. Ce i-a cerut acum lui Sego Dubravko

Scandalul dintre Daniela Crudu si Sego Dubravko este departe de a se fi terminat. Conform surselor Impact. ro, iubitul croat o vrea inapoi, insa Daniela Crudu i-a pus o conditie clara. Despre ce este vorba. Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie Iubitul croat al Danielei Crudu vrea cu orice pret sa .

Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor, imediat dupa ce a fost batuta. Cristi Brancu arunca bomba

Ce le-a spus Daniela Crudu, fosta asistenta a lui Capatos, imediat dupa ce a fost batuta de iubitul croat. Prezentatorul TV Cristi Brancu a venit cu detalii, intr-o inregistrare video postata pe YouTube. Ce le-a spus Daniela Crudu medicilor dupa ce a fost batuta? Daniela Crudu a sunat la serviciul de urgente 112 pe 9 .

Prima fotografie postata de Daniela Crudu pe internet, dupa ce a fost batuta. Ce se vede in imagine

Daniela Crudu se pare ca a trecut peste cumpana din viata ei, care a fost intalnirea cu iubitul sau croat, si merge mai departe cu pofta de viata pe care o stim cu totii ca o are. Chiar daca saptamana trecuta vedeta mergea plina de sange la un spital din Capitala, dupa ce fusese calcata .

Daniela Crudu, imagini cu fata TUMEFIATA, dupa ce a fost externata. ABIA o mai recunosti (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu Daniela Crudu, dupa ce a iesit din spital. Crudu a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei croat, iar o astfel de intamplare a deschis, din nou, o adevarata cutie a Pandorei,.

A DAT BUZNA PESTE EA iN SPITAL! Daniela Crudu, ATACATA de IUBITUL BATAUS in fata medicilor! De data asta, bruneta N-A AVUT SCAPARE

Clipe de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat.

Daniela Crudu a marturisit! Care este cel mai ciudat loc in care a facut sex? Bruneta a avut parte de experiente inedite!

Daniela Crudu tine de cateva zile prima pagina a ziarelor. Vedeta s-a remarcat de-a lungul timpului pentru taspectul perfect, dar si pentru cateva dintre cele mai controversate scandaluri. Dosarede prostitutie,.

Daniela Crudu cere in instanta prelungirea ordinului de protectie. Fosta asistenta TV a fost externata

Daniela Crudu cere in instanta prelungirea ordinului de protectie impotriva iubitului bataus.

Tariceanu: Nu are sens sa votam noi un guvern care nu isi doreste sa primeasca votul

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca o decizie privind votul pentru investitura Guvernului Orban II va fi luata in cadrul partidului, insa nu are sens sa votam noi un guvern care nu isi doreste sa primeasca votul. in privinta unei aliante cu PSD, Tariceanu spune ca nu s-a discutat acest subiect.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )