Libnet.ro
UNICEF

06:00

DESPARTIREA ANULUI in lumea mondena! Lidia Buble si Razvan Simion si-au spus ADIO. S-a aflat totul despre FOSTA SOTIE! (FOTO)

B1 B1,
DESPARTIREA ANULUI in lumea mondena! Lidia Buble si Razvan Simion si-au spus ADIO. S-a aflat totul despre FOSTA SOTIE! (FOTO)

In ultimul timp, zvoburile despartirii dintre starul de la Neata si artista Lidia Buble au pus multi fani pe ganduri. Cei doi nu s-au mai afisat impreuna, iar intrebarile nu au intarziat sa apara. continuă pe B1

DESPARTIREA ANULUI! Motivul pentru care Lidia Buble si Razvan Simion si-au spus ADIO. A facut-o chiar cu FOSTA SOTIE! (FOTO)

In ultimul timp, zvoburile despartirii dintre starul de la Neata si artista Lidia Buble au pus multi fani pe ganduri. Cei doi nu s-au mai afisat impreuna, iar intrebarile nu au intarziat sa apara.

Surpriza postata de Lidia Buble pe Instagram. A fost CERUTA in CASATORIE? (FOTO)

Lidia Buble a starnite multe controverse in mediul online, dupa ce a postat pe Instagram o fotografie in care pare a fi ceruta in casatorie. Celebra artista a distribuit o fotografie in care apare mana.

Cuplu surpriza in lumea mondena! Catalina Ponor si Bogdan Jianu se iubesc in secret de 2 ani!

O noua poveste de iubire ia prin surprindere lumea mondena. Protagonistii sunt fosta gimnasta Catalina Ponor si regizorul Bogdan Jianu, fostul sot al artistei Julia Chelaru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )