Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, NU A SUPRAVIETUIT... Anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de Regele manelelor, FLORIN SALAM...

B1 B1,
Din pacate, NU A SUPRAVIETUIT... Anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de Regele manelelor, FLORIN SALAM...

Prietenii lui Florin Salam sustin ca manelistul i-a spus adio definitiv fostei sale partenere de viata, Roxana Dobre. Florin Salam nici nu mai vorbeste cu Roxana Dobre. Chiar daca ea s-a intors acasa,. continuă pe B1

Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit acum cateva luni. Vestile triste au fost confirmate chiar de sotia sa, Oana Lis. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram.

TRAGEDIE in lumea manelelor! Adio, FLORIN SALAM: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a vorbit despre aceasta decizie neasteptata. Pe de alta parte, nu este prima data cand se vorbeste.

SOC in lumea vedetelor... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate, e vorba de iNDRAGITA Teo Trandafir... INIMA SA...

Indragita Teo Trandafir a postat pe Facebook un text care surprinde experienta sa de viata, dar cu care multi alti oameni rezoneaza. Cea mai grea lupta se da intre minte si inima. Niciodata nu stii.

RAMAS BUN, VIOREL!... Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit ca in trecut a fost foarte complexata din cauza kilogramelor in plus si chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma mai simteam bine eu cu.

DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST... Da, e vorba de actorul MIHAI BENDEAC: BOALA sa e INCURABILA...

Mihai Bendeac e un actor ambitios, cu pareri ferme si de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce ii place, a renuntat cu inima usoara la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

Dupa externarea din spital, Viorel Lis nu a scapat de probleme. Se pare ca acesta se deplaseaza cu greutate si are dificultati in a articula cuvintele. Prezent la aniversarea unui prieten, fostul edil al.

Romanii VISEAZA: Ce se intampla cu TOTI posesorii de masini DACIA! Anuntul BOMBA tocmai a fost facut...

Nu exista planuri pentru a lansa o Dacia hibrida sau electrica, dar putem sa visam la asta, a declarat Antoine Doucerain, seful Automobile Dacia. Definitoriu pentru Dacia este sa faca masini.

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua TRAGEDIE loveste naprasnic: Toata familia e in lacrimi, din pacate este vorba despre...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moarteaIoneleiProdan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul se.

SOC la PRO TV! CELEBRUL CABRAL, gasit pe fundul piscinei! Din pacate, vestile nu sunt bune... (FOTO)

CelebrulCabral Ibaka si-a surprins fanii cu o imagine soc. Prezentatorul a fost pozat in timp ce statea scufundat pe fundul piscinei. Fotografia, devenita virala pe retelele sociale, este insotita de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )