Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOPA! Lora, mai SALBATICA decat oricand! Atentie, barbati, s-ar putea sa va cam placa... (FOTO )

B1 B1,
HOPA! Lora, mai SALBATICA decat oricand! Atentie, barbati, s-ar putea sa va cam placa... (FOTO )

Lora si-a luat prin suprindere toti fanii cu o decizie inedita! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Artista a renuntat la. continuă pe B1

Barbatii sunt mai imaturi decat crezi: ce spun oamenii de stiinta

Daca ai trait vreodata cu impresia ca barbatii se comporta ca niste copii si se maturizeaza mai greu, exista un studiu care iti ofera raspunsul la aceasta dilema. Un studiu recent al cercetatorilor de la Oxford si-a propus sa analizeze diferenta de maturizare intre femei si barbati, raportata la varsta. Din pacate pentru membrii sexului .

FOTO Luna ar aparea mai stralucitoare decat Soarele, daca ochiul uman ar putea vedea razele gama

Daca ochiul uman ar putea vedea radiatii cosmice de energie ultra-inalta numite raze gama, luna ar aparea mai stralucitoare decat soarele, au dezvaluit expertii care au analizat datele obtinute de catre Telescopul spatial Fermi al NASA.

Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea: Al nostru!

Presedintele executiv al PSD , Eugen Teodorovici, a vorbit, marti, la Craiova, despre Liviu Dragnea si suportul ce ii va fi oferit in situatia in care se afla, facand o paralela cel putin interesanta. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea Liderul executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus, marti, la Craiova, care este atitudinea .

O romanca a devenit mai bogata decat Ion Tiriac

Ani de-a randul, Ion Tiriac a fost singurul roman din topul miliardarilor lumii, realizat de prestigioasa publicatie Forbes. Iata insa ca a venit si randul Anastasiei Soare sa fie inclusa in acest clasament, avand o avere de-a dreptul fabuloasa.

Oazu Nantoi: Procesul de deoligarhizare s-a dovedit a fi mult mai dificil decat noua ni se parea

Deputatul Blocului ACUM Oazu Nantoi considera ca acordul semnat intre ACUM si PSRM privind deoligarhizarea tarii inca nu a fost implinit, pentru ca procesul de dezoligarhizare s-a dovedit a fi mult mai dificil decat noua ni se parea atunci, in dimineata aceea tumultoasa a zilei de 8 iunie.

Frontex: Numarul migrantilor ilegali depistati in primele sapte luni este cu 30% mai mic decat in urma cu un an

O crestere mica, de ordinul a 4%, a trecerilor ilegale la granitele europene a fost inregistrata in luna iulie, fata de luna anterioara ajungand la 10. 500 de persoane, conform datelor Frontex, citate de Ifimerida. gr si Rador. Cu toate acestea, totalul migrantilor ilegali depistati in primele sapte luni ale anului 2019 54. 400) este cu 30% mai mic decat in urma cu un an.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )