Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romania, iN DOLIU! A MURIT la miezul noptii! Vestea trista a fost CONFIRMATA

B1 B1,
Romania, iN DOLIU! A MURIT la miezul noptii! Vestea trista a fost CONFIRMATA

Un tanar in varsta de 22 de ani a murit intr-unaccident grav ce s-a petrecut sambata noaptea pe Drumul National 79, care leaga Aradul de Oradea CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT. continuă pe B1

De ce condamnatii la moarte sunt executati la miezul noptii: cat este mit si cat este realitate

Pedeapsa cu moartea a fost abolita in multe state civilizate, dar asta nu inseamna ca ea nu se mai practica nicaieri in lume. Sunt multe state care isi executa infractorii pentru fapte extrem de grave. Ultima executie cu public a avut loc in Statele Unite, pe 14 august 1936. Un barbat gasit vinovat pentru crima [] .

Bietul FLORIN PIERSIC! Vestea TRISTA despre MARELE ACTOR a cazut ca un TRASNET! Lacrimi pe scena TEATRULUI romanesc

Florin Piersic este considerat unul dintre cei mai mari si mai iubiti actori din Romania!De curand, a fost fotografiat de paparazzi in timp ce se ducea la spital.

Tragedie fara margini. Cel putin 13 persoane au murit si alte zeci au fost ranite dupa ce acoperisul unei biserici s-a prabusit peste ei

Cel putin 13 persoane au murit si alte 16 au fost ranite in Africa de Sud dupa prabusirea partiala a acoperisului unei biserici din provincia KwaZulu Natal nord-est), in timpul slujbei religioase, au in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )