Libnet.ro
UNICEF

16:15

S-A AFLAT TOTUL, DUPA 20 DE ANI! Teo Trandafir RUPE TACEREA despre Mircea Badea! TOTI AU VAZUT ASTA! (VIDEO)

B1 B1,
S-A AFLAT TOTUL, DUPA 20 DE ANI! Teo Trandafir RUPE TACEREA despre Mircea Badea! TOTI AU VAZUT ASTA! (VIDEO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile cand facea echipa cu Mircea Badea, in urma cu peste 20 de ani. continuă pe B1

Farfuria zburatoare creata de un roman, dezvaluita dupa 20 de ani

Efortul unui cercetator roman de a crea o farfurie zburatoare a facut inconjurul lumii, dupa ce a lucrat aproximativ doua decenii la designul sau revolutionar. De cele mai multe ori,.

Cum arata fetele de la Exotic, dupa 19 ani. Andreea Banica e o familista convinsa. Ce fac Claudia si Julia

Au trecut aproape doua decenii, de la desfiintarea Exotic, iar in tot acest timp fetele, care au format trio ul muzical de succes, si-au continuat drumul in lumea artistica. Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Julia Jianu continua sa fie unele dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Pe plan personal, doar Andreea se poate mandri cu .

Divort in showbiz! Whats Up divorteaza dupa noua ani de relatie!

Desi relatia dintre Whats Up si Simina a fost intotdeauna bazata pe dragoste cu nabadai, nimeni nu se astepta la divort. Iata insa ca separarea a fost anunta ieri chiar de artist, pe paginile lui de pe retelele de socializare.

VIDEO S-a intors acasa dupa patru ani: cum a devenit un papagal poliglot

Papagalii se numara printre singurele vietati care stiu sa vorbeasca la fel ca oamenii. Chiar si daca invata doar cateva cuvinte, ei sunt foarte comunicativi. Nigel este un papagal gri african. Povestea lui a facut inconjurul lumii dupa ce a reusit sa se reuneasca cu fostul sau proprietar dupa patru ani in care fost dat .

Digi Sport: Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este incredibil

Joel Darlington 20 de ani), jucatorul lui Bala Town prima liga din Tara Galilor) a fost gasit spanzurat, luni, in garajul casei sale. Motivul tanarului a fost faptul ca, in cariera foarte scurta, a suferit un numar mare de accidentari, care i-au impiedicat in repetate randuri evolutia carierei sportive.

Despartire SOC in muzica romanesca: Celebrul cantaret, lasat cu ochii in soare de focoasa blondina, dupa 9 ani de relatie. Motivul separarii este INCREDIBIL (FOTO)

Despartirea anului in showbiz. Dupa noua ani de relatie si trei de mariaj, si-au spus adio. Cunoscutul cantaret Whats Up si sotia sa Simina au confirmat despartirea.

Dupa 10 ani de CASNICIE, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Fostul premier se imbraca si arata ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )