Libnet.ro
UNICEF

14:45

S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

B1 B1,
S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

Veste trista pentru fanii cuplului Monica Davidescu si Aurelian Temisan! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Dupa 7 ani de Boeing. continuă pe B1

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Schimbari in legislatia agricola Este vorba despre legea vanzarii terenurilor agricole si legea comasarii terenurilor

Trei proiecte de legi din domeniul agricol sunt pe agenda deputatilor din Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice pentru a fi discutate in sesiunea parlamentara din aceasta toamna, a declarat Alexandru Stanescu, presedintele comisiei de profil din Camera Deputatilor. Este vorba despre legea vanzarii terenurilor agricole, legea comasarii terenurilor, pentru care au inceput discutiile cu reprezentantii asociatiilor profesionale si cu fermierii, si un proiect de lege a solului pe care deputatii doresc sa-l initieze in urmatoarea sesiune parlamentara. Cele trei proiecte de acte normative constituie prioritatile comisiei de resort din Camera Deputatilor, conform sursei citate de perol. ro.

ULTIMA SANSA pentru Mihai Constantinescu! Artistul, tratat cu metode NECONVENTIONALE. Monica Pop: Din pacate, patologia este veche si ampla!

Mihai Constantinescu traverseaza momente cumplite. Cantaretul este in coma de circa trei luni la Spitalul Floreasca. Medicii ar putea apelasi la metode neconventionale pentru a-l trezi pe.

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Stefan Banica Jr. pare sa o duca din ce in ce mai bine. Averea cantaretului s-a dublat in ultimul an.

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este.

Soc in inima Europei: Cel mai HOT CUPLU GAY al momentului asteapta un mostenitor! INCREDIBIL despre cine este vorba

Skipper si Ping s-au cunoscut in luna aprilie a acestui an si de atunci sunt inseparabili. Dupa mai multe tentative nereusite de a avea un mostenitor, din luna iulie sansa le-a suras.

Vedeta a decis: Pleaca in America sa cante PE STRAZI! Incredibil despre cine este vorba

Decat in showbizul din Romania, mai bine pe strazi in America? Una dintre vedetele muzicii romanesti uluieste opinia publica prin cea mai recenta declaratie a sa.

Daca vezi ASTA in toaleta publica, PLEACA imediat! De fapt este vorba despre...

E stare de alerta dupa ce s-a descoperit un val de spionaj web in mai multe tari din lume. Principalele locuri de atac: toaletele publice si cabinele de proba din magazine! SOC SI GROAZA LA MORMANTUL LUI.

Mai multi tineri din Focsani au atras atentia trecatorilor. Cand au vazut despre ce este vorba, oamenii au alertat de urgenta autoritatile - VIDEO

Doi tineri care aveau un comportament ciudat i-au determinat pe trecatorii din centrul orasului Focsani sa sune, sambata seara, la politie. Potrivit ziarului local Monitorul din Vrancea, unul dintre ei.

Cea mai adanca piscina din lume este o minune tehnologica: unde te poti scufunda

Fascinatia pentru superlative absolute a dus la unele dintre cele mai interesante construtii umane. Printre ele, se numara si cea mai adanca piscina. in timp ce Burj Khalifa din Dubai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )