Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURPRIZA URIASA! Vulpita s-a dezlantuit de Ziua indragostitilor. Viorel, NAUCIT de ce i-a copt sotia (VIDEO)

B1 B1,
SURPRIZA URIASA! Vulpita s-a dezlantuit de Ziua indragostitilor. Viorel, NAUCIT de ce i-a copt sotia (VIDEO)

Surpriza de proportii de la Vulpita pentru sotul ei. NU E GLUMA! CABRAL SI-A LUAT ADIO: A PRINS-O CU MINCIUNA PE ANDREEA IBACKA GALERIE FOTO) De ziua indragostitilor, Veronica a vrut sa-i. continuă pe B1

Campanie pentru promovarea lecturii printre elevi De Ziua indragostitilor, elevii de la Colegiul Gheorghe Lazar au primit cate o carte

Elevii de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti au avut parte de o surpriza de Ziua indragostitilor. Toti elevii au primit cate o carte in cadrul unei campanii pentru promovarea cititului in randul tinerilor. Mai multi angajati de la o firma de curierat le-au livrat elevilor, direct in salile de clasa, 750 de carti cu povesti clasice de iubire scrise de autori celebri.

Irina Tanase a facut anuntul chiar de Ziua indragostitilor. Ce a marturisit acum iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tanase si-a obisnuit admiratorii cu mesaje cu substrat, postate pe Instagram. Pentru a marca Ziua indragostitilor, iubita lui Liviu Dragnea a plusat pe retelele de socializare, publicand un alt mesaj, mai sensibil decat celelalte. Irina Tanase a facut anuntul chiar de Ziua indragostitilor Avea 21 de ani cand s-a angajat la minister, in calitate .

Cum au petrecut Pepe si Raluca de Ziua Indragostitilor. Decolteul brunetei a atras toate privirile

Raluca si Pepe fac unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton si ori de cate ori isi fac aparitia in public, cei doi atrag toate privirile. Raluca a purtat o rochie superba decoltata, iar Pepe, elegant, a purtat camasa si costum. Cum au petrecut Pepe si Raluca de Ziua Indragostitilor Se pare ca .

Ce sfant sarbatoresc romanii pe 14 februarie. Nu este Sfantul Valentin si nu are legatura cu Ziua indragostitilor

Desi multi romani crestin-ortodocsi il sarbatoresc astazi pe Sfantul Valentin, in realitate, in calendarul crestin ortodox al zilei de 14 februarie apare alt sfant, care nu are nicio legatura cu Ziua indragostitilor. Despre cine este vorba. Ce sfant sarbatoresc romanii pe 14 februarie Sfantul Cuvios Auxentie este praznuit in calendarul crestin ortodox al zilei de .

STS, mesaj inedit de Ziua indragostitilor: Iubita mea, acum doi ani te-am cerut in casatorie la Paris...

Serviciul de Telecomunicatii Speciale lanseaza un concurs inedit, pe pagina de Facebook, de Ziua Indragostitilor.

STS, mesaj inedit de Ziua indragostitilor: Iubita mea, acum doi ani te-am cerut in casatorie la Paris...

Serviciul de Telecomunicatii Speciale lanseaza un concurs inedit, pe pagina de Facebook, de Ziua Indragostitilor.

Ziua indragostitilor, 14 februarie. Diferenta intre te iubesc si a avea pe cineva care sa te faca sa simti ca esti in viata. Dragoste, anxietate, Marriage story

Este Ziua indragostitilor astazi. Toate gesturile marete de astazi pot avea o explicatie in cantecul din Marriage story, filmul Netflix, cu un Oscar pentru rol secundar. Tot filmul e de vazut, este filmul unui mare amor, desi paradoxal e film de divort. Repet, cantecul din film iti explica ce-nseamna dragostea, cum alegi pe cineva cu care sa fii impreuna, dar mai ales cat de greu este sa gasesti pe cineva sa-ti fie alaturi cand te doare ca esti om. Dedic cantecul tuturor indragostitilor.

Teatru gratuit si acces la cabina foto de Ziua indragostitilor, la Targoviste

Cuplurile vor fi in centrul atentiei de Ziua indragostitilor Valentine`s day), in fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Primaria Targoviste si Teatrul Tony Bulandra le ofera indragostitilor posibilitatea de a se fotografia gratuit, cu ajutorul unei cabine foto.

Mesajul postat de Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, de Ziua indragostitilor

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a publicat, de Ziua indragostitilor, pe contul ei de Instagram un mesaj.

HOROSCOP Ziua indragostitilor. Varsatorii organizeaza ceva romantic pentru persoana iubita, Taurii trebuie sa evite tensiunile

Ziua indragostitilor 2020 sta sub contextul astral special pentru iubire, dat de cele doua planete care guverneaza amorul Marte si Venus. Marte da dorinta sexuala, in timp ce Venus aduce sentimentul de dragoste in cuplu. Acum, Venus se afla in Berbec, iar Marte in Sagetator.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )