Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIA momentului! Este vorba despre CRISTIAN POMOHACI! Nu a mai suportat durerea! Mesaj sfasietor de ADIO (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIA momentului! Este vorba despre CRISTIAN POMOHACI! Nu a mai suportat durerea! Mesaj sfasietor de ADIO (FOTO)

Fostul preot Cristian Pomohaci a transmis pe retlele de socializare un mesaj emoionant dupa moartea maestrului Dumitru Farcas. Ca ultim omagiu, fostul preot a postat fotografiiin care apare de mare. continuă pe B1

Doliu in lumea FILMULUI! inca un mare actor a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un actor CELEBRU a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

, iN LACRIMI: Veste SOC in televiziune! Da, DIN PACATE este vorba despre...

A izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. O invitata a emisiunii a lasat-o fara cuvinte cu povestea ei de viata, foarte dureroasa. Fiul meu a pierit cand.

DRAMA momentului... Da , este vorba de operatie: confirma totul...

Cu toate ca vedeta este o adepta a operatiilor estetice, s-a dezlantuit la un post de televiziune, facand referire la femeile care isi pun.

Este vorba de ultimul model de Dacia: Soferii nostalgici trebuie sa vada aceste imagini (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o.

LOVITURA TERIBILA pentru Andreea Esca! A suferit un CUMPLIT ACCIDENT! Este vorba chiar despre... (FOTO)

Mario Fresh s-a accidentat destul de grav chiar in vacanta. Iubitul Alexiei Eram s-a jucat fotbal cu mai multi prieteni, iar unul dintre ei, care a consumat prea mult alcool, l-a lovit foarte tare. Artistul s-a.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragitul actor Mihai Bendeac...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a dezvaluit ca se.

BOMBA: Varsta de pensionare, SCHIMBATA iar in Romania! Vezi AICI daca si tu poti iesi mai repede la pensie la termen sau anticipat

Reducerea varstei de pensionare este posibila mult mai devreme pentru mai multe categorii de persoane care au lucrat in conditii speciale. Este vorba despre Legea nr. 221/2018 pentru modificarea si completarea.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )