Libnet.ro
UNICEF

14:00

Anamaria Prodan si Reghecampf, divort in secret?

ADPM ADPM,
Anamaria Prodan si Reghecampf, divort in secret?

Dupa ce pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat in weekend lui Dan Alexa a tinut primele pagini ale ziarelor in ultimele zile, cele mai recente zvonuri vorbesc despre un divort in secret dintre celebra impresara si sotul ei, Laurentiu Reghecampf. continuă pe ADPM

Caru cu vedete: Kate si Meghan, la meciul Simonei Halep de ieri. Cine a invins la puncte pe plan vestimentar?; Anamaria Prodan si Reghecampf au divortat in secret? Pumnul dat lui Dan Alexa a scos la iveala adevarul

A sasea sarcina, cea mai grea! Problemele de sanatate ale Ancai Serea s-au agravat in ultimele saptamani. Toata lumea o invidiaza pe Anca Serea pentru norocul de avea niste sarcini perfecte, insa. Diete de vedete cum au scapat de kilogramele in plus celebritatile de la noi. Pentru a scapa de kilogramele in plus, Iulia Vantur.

VIDEO - Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupameciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Desi este casatorita cu antrenorulLaurentiu Reghecampf, presa a speculat ca Anamaria .

Zvonul care zguduie lumea mondena: Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au divortat in secret

Se zvoneste ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au divortat in secret. De altfel, dupa scena care a impanzit internetul, in care impresara ii aplica un pumn lui Dan Alexa, lucru care accentueaza zvonurile conform carora cei doi ar forma un cuplu, acum se aude si ca cei doi au divortat, iar Reghecampf are si .

CUTREMUR MONDEN! Reghecampf a CEDAT dupa scandalul cu Anamaria Prodan! A jurat ca o va... (FOTO)

Lovitura de teatru in scandalul momentului! in ciuda zvonuirlor potrivit carora Reghecampf si Anamaria Prodan au divortat in secret, cei doi se iubesc in realitate ca in prima zi.

Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani. Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, intr-o criza de gelozie (VIDEO)

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupameciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Desi este casatorita cu antrenorulLaurentiu Reghecampf, presa a speculat ca Anamaria .

Exista un sport paralel: Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa. Simteam ca imi ia fata Halep

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicatii halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani. Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa Dan Alexa a fost lovit cu pumnul in fata de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga .

Dan Alexa risca sa fie dat afara de la Astra, dupa incidentul cu Anamaria Prodan

Ioan Niculae, patronul Astra Giurgiu, a vorbit despre incidentul socant dintre impresarul Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, dupa partida Astra Giurgiu - FC Botosani. Pozitia mea fata de acest.

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un.

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce a fost surprinsa lovindu-l pe Dan Alexa la finalul unui meci

Anamaria Prodan a avut o prima reactie, dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra si FC Botosani, incheiat cu scorul de 2-2. De ce bagati in seama tot? Va rog,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )