Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREAKING NEWS! A murit Karl Lagerfeld!

ADPM ADPM,
BREAKING NEWS! A murit Karl Lagerfeld!

Karl Lagerfeld, directorul creativ al casei de moda Chanel, a murit astazi la varsta de 85 de ani, la Paris. Starea de sanatate a celebrului designer se deteriorase in ultimele saptamani. continuă pe ADPM

A murit Karl Lagerfeld, LEGENDA modei internationale!

Karl Lagerfeld, celebrul creator alcasei de modaChanel, a murit marti la varsta de 85 de ani, anunta Paris Match. El fusese internat de urgenta luni seara la un spital din Paris. O adevarata.

Doliu urias in lumea modei! A murit Karl Lagerfeld

Doliu in lumea modei! Legendarul Karl Lagerfeld, unul dintre cele mai admirate, talentate si prolifice figuri ale modei, s-a stins din viata la varsta de 85 de ani, la Paris. Stire in curs de.

A murit Karl Lagerfeld, principalul creator de moda al casei Chanel

Designerul de moda Karl Lagerfeld al casei Chanel a murit marti, 19 februarie, la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Paris. Creatorul de moda a fost absent de la Saptamana modei de la.

Karl Lagerfeld a murit. Creatorul casei de moda Chanel avea 85 de ani

Karl Lagerfeld, celebrul designer al casei de moda Chanel a murit astazi, in Paris, la varsta de 85 de ani, potrivit unor publicatii franceze. Karl Lagerfeld fusese internat de urgenta luni noaptea, iar cauza mortii nu este momentan cunoscuta.

Creatorul de moda Karl Lagerfeld a murit

Creatorul de moda Karl Lagerfeld, care lucra pentru celebra casa Chanel, a murit marti la varsta de 85 de ani, scrie presa franceza.

Karl Lagerfeld a murit. Celebrul creator de moda avea 85 de ani

Creatorul de moda Karl Lagerfeld a murit la varsta de 85 de ani, dupa ce starea sa de sanatate s-a deteriorat in ultimele saptamani.

Cele mai controversate comentarii despre vedete ale lui Karl Lagerfeld: Lady Di a fost draguta, dar proasta. Ce credea despreMichelle Obama si Meryl Streep

Legendarul creator de moda Karl Lagerfeld, care a murit la 85 de ani, a fost pe cat de apreciat pentru viziunea si creatiile sale, pe atat de controversat din cauza declaratiilor sale extrem de sincere si, uneori, catalogate drept jignitoare, mai ales ca multe vizau personalitati publice.

Povestea lui Karl Lagerfeld, excentricul si exigentulstar al modei: As detesta sa am prieteni ca mine

Karl Lagerfeld, creator de geniu, personaj enigmatic si designer exigent, a murit la Paris, la varsta de 85 de ani. Superstarul modei era celebru nu doar pentru creatiile vestimentare, ci si pentru franchetea si excentricitatile sale.

Cum ajunsese sa arate Karl Lagerfeld! Ultimele fotografii cu designerul in viata cu putin timp inainte sa moara la 85 de ani!

Astazi, lumea modei este in doliu! Iconicul designer Karl Lagerfeld a decedat, dupa mai multe saptamani de boala, informeaza presa straina. Cu aproape o luna inainte de moartea sa, Karl isi rugase.

Karl Lagerfeld si-a facut pisica mostenitoare: I-a lasat o avere

Celebrul creator de moda Karl Lagerfeld a incetat din viata la 19 februarie, la varsta de 85 de ani. in urma designerului a ramas pisica sa, Choupette, care va mosteni o adevarata avere. intr-un interviu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )